Jump to content

ZX-9RR

Фен
 • Мнения

  3
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно ZX-9RR

 • Ранг
  Начинаещ

Profile Information

 • Кара
  Акорд 2011 2.2 i-Dtec
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Лондон

Последни посетители

105 профилни разглеждания
 1. Предполагам има ДПФ,не съм запознат,но и не мисля,че е махнат.Ще го наблюдавам за напред,за да видя какво става с него.Бавя се със застраховката все още и немога да я покарам за да видя какво става.Имах А4 2.0 ТДИ преди тази кола и интересното във връзка с това,което сте ми написал е,че маслото никога не се е покачвало или не съм забелязал,а го следях периодично.До около 8-9000км стоеше там,докъдето е сипано.Оттам бързо започваше да намалява,но аз така и не чаках до предписаните 15000км.за смяна и го сменях на около 10-12000км.Колата си имаше ДПФ 100% защото ми е влизала в регенериращ режим няколко пъти.
 2. Преди всичко,благодаря на всеки отделил от времето си,за да прочете и да ми отговори.След като чета отговорите Ви се поуспокоих.Та,днес проверих маслото при студен мотор и беше на около 5мм над максимума на щеката.Рано ми е да кажа губи ли се,понеже не съм я карал още,с изключение на пробата и прибирането до нас(50-60км)Предполагам над макс. сущо не е хубаво,колата не беше и на идеално равно място,но не я местих за да стои оцеден двигателя.Казвали са ми,че не е хубав признак да пръска от там и затова проверих и питам тук.Под пръска имам предвид мноого ситни капчици.Надявам се да нямам проблем,че последното нещо,което човек иска при нова придобивка е такива ремонти от началото.
 3. Здравейте на всички.Собственик от съвсем скоро съм на Акорд 2.2 idtec 2011г. автоматик на 91000 мили или около 146000км.Колата е със сервизна история и се намира в Англия,където се предполага,че пробега е реален,тъй като тук е незаконно да се връща назад.Та днес вдигнах щеката на маслото при работещ топъл двигател и видях,че пръска ситни капчици масло от там...Това повод за притеснение ли е?Мотора работи тихо,колата върви добре и не изпушва дори и при сериозен форсаж.Чета за други коли,за Хонда не намерих и затова се допитвам до Вас за съвет.Не открих и такава тема тук,надявам се да не е от недоглеждане .Някой хора казват,че при други автомобили може да са сегменти или ганитура и от там духане през картера.Други твърдят,че може да са запушени пътища,трети че не било проблем.Незнам какво да мисля.Ще съм Ви благодарен за съвет.Мерси и лека вечер.
×