Jump to content

Dev1

Фен
  • Мнения

    4
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно Dev1

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    Honda Civic Hatch 1.5 16v 90hp 1994
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Гр. Варна

Последни посетители

509 профилни разглеждания
  1. Към тези неща смятам да прибавя пълна генерация, олекотен маховик и керамичен съединител +лека ролка, K&N филтър, и се чудя няма ли да е по-добре да e Y8 Мини-Ми?
  2. По-възможност на абсолютно всичко, искам да мога да си изготвя списък с частите които са напълно необходими, както и с допълнителните неща като например интейк на Скънк, и други скъпи екстри. Искам да видя колко пари мога реално да вкарам, на първо време не мисля да давам повече от 750-800лв. с времето обаче ще се купуват още неща.
  3. Сега ще е идеално да намеря тема със снимки, че само на думи е трудна работата, особено с частите.
  4. Здравейте всички! От миналото лято насам, съм горд собственик на Honda Civic EG4 D15B2 Hatch 90к.с., колата е страхотна и финансово, и от към практична гледна точка, но последно време усещам, че мощността и не е достатъчна за нуждите ми, често съм с много хора в автомобила и имаме багаж, също така пътувам много извънградско и при изпреварвания се усеща, че автомобила се мъчи. Искам да попитам, някой правил ли е MiniMe модификацията, може ли да ме ориентирате какви части трябва да се закупят, как се монтират нещата, и най-важното как стоят нещата с ECU-то, четох много теми от чуждестранни форуми, но е друго да знам при нас в България как се случват нещата, също така искам да попитам мога ли да си я прегазифицирам след това, защото освен максимално конски сили се търси и икономия, също така ако реша после да ъпгрейдвам примерно цялата изпускателна система как да се ориентирам, кои изпускателни колектори или други части ще паснат? Друг важен въпрос е от какъв автомобил мога да взема предни две седалки, защото моите са много протъркани и крайно неудобни.
×
×
  • Създай нов...