Jump to content

MorganFreeman

Фен
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

1 Follower

About MorganFreeman

 • Rank
  Начинаещ

Profile Information

 • Кара
  Honda Civic 1.4i
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Хасково

Recent Profile Visitors

219 profile views
 1. Извинявам се,не съм видял.Да, смениха само импулсният. Сервизният, така че и неоригинален става и засега човека си се оказа прав. Всичко с работата излезна 160лв. Досега не се е появявал проблемът, а колата беше вече на няколко дълги пробега.
 2. Взех си колата от сервиза и си стигнах до Хасково без проблем.Там също са я тествали. Много съм доволен от обслужването в сервиза-учтиви,културни.С удоволствие си платих на хората. Препоръчвам сервиза! Sent from my Redmi Note 4X
 3. Новият датчик на коляновия е нов и оригинален от Хонда. Мисля, че го споменах горе.
 4. Днес, с помощта на дърпане, успях да закарам колата до Ай Ем Ай и първосигнално главния им техник каза, че сигурно е разпределнителният вал, както спомена Tino по-горе. След като диагностицират, сменят и взема колата ще пиша резултата, ако може да помогне евентуално на някой друг в бъдеще.
 5. А бихте ли ми дали съвет в кой сервиз да закарам колата ? Пловдив,Стара Загора или някъде другаде ?
 6. Не,но не се разбираха с неоригиналните,които бях взимал преди това.Следователно останалите са си оригинални както и новия. Аз продължавам да мисля че не е от датчика. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
 7. Здравейте отново ! След монтиране на новия и оригинален датчик и след няколко теста всичко беше наред. Днес при първото по-дълго пътуване се случи следното нещо : карах по надолнище и пуснах газта,за да може двигателят да обере скоростта и светна чек енджина,и колата пак изгуби мощност и след това загасна.Спрях,изключих и след 2 минути пак запалих - лампата си стоеше светната и имаше мощност. След закарване колата на майстор - отново компютърът казва същата грешка - датчик на коляновия вал. Вече си мисля че е нещо друго,може и да е малко,но просто не могат да го хванат тук. Моля за съвет !
 8. Благодаря на всички ! Днес следобяд поръчах оригинален на цена 225 лв и ще чакам около 10 дни,за да го получа.
 9. Заболяването почна на първото дълго пътуване.Колата почна да губи обороти и спира.След като "поизстине" малко пак тръгва и по някое време прави същото нещо. Диагностиката тук беше правена от семейния майстор,в когото имаме голямо доверие,защото се е доказал с времето.Това не означава че не може да сгреши разбира се. Днес беше и на друг,който УЖ бил голям специалист,и диагностицира същия проблем. Със стария датчик колата си пали и по време на каране се появява проблемът.При всички нови датчици,които взимахме,колата въобще не палеше.Доколкото ми казаха на тези модели няма калибровка. Ето и номера на РАМА : SHHEU77401U004192.
 10. Случва се човек да се обърка в бързината. Нека следващите мнения да са по темата. Благодаря за твоето !
 11. Добър ден ! Повече от месец имам следния проблем и моля за съдействие.Всичко започна с това,че колата започна да губи мощност и се оказа че упоменатият датчик е за смяна.От тук започнаха проблемите : поръчка на датчик от "специализиран" магазин за китайски автомобили в града достави неработещ такъв ; майсторът, който прави колата също така поръча такъв и два пъти му доставиха един и същ неработещ датчик, който даже беше отварян когато го получихме (маркирахме го нарочно и след това ни пратиха същия отново като УЖ нов и пак си го върнахме). Намирам някакви датчици онлайн, но звънях и те ми казват, че идват от Германия, в което няма нищо лошо, но щяха да ми звънят, ако имат налични и така и не го направиха. Та, въпросът ми е : откъде мога да намеря нов оригинален и работещ датчик. Съгласен съм и на втора употреба - само да работи нормално. Хубав ден желая !
×