Jump to content

itcebel

Фен
  • Мнения

    116
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от itcebel


  1. Ползвам темата:dunno:Възможно ли е да се приспособи някакъв бутон или потенциометър за регулиране височината на фаровете ?Биалетката се счупи не намирам друга,а заслепявам колегите .Пътувам всеки ден в тъмната част на денонощието.Във форума някои беше качил снимки на нова ,питах го от къде е .....от магазина по партиден №  но при мен не се получи и ако мога ще премина на ръчен вариант!!!!:worthy:


  2. На 18.01.2021 г. at 11:06, Миро 01 написа:

    Здравейте. Миля да ме посъветвате какво да правя. Става дума за двете биалетки за фаровете за Хонда CR-V трета генерация. Блокирали са и двете и отзат на кантара и отпред на сензора. Проверих в Бултрако и от там ми отговориха че цената на задната която се продава заедно с кантара е 250 лв., а на предната която се продава заедно със сензора е над 300 лв. Проверих и по моргите но положението там също не е добре. Навсякъде са със скъсани уплътнения и блокирали. Моля посъветвайте ме какво да правя. Лек ден.

    Рeшихте ли проблема с биалетките и по какъв начин?


  3. Не съм сигурен че проблема ми е за тук ,ако не е да се изтрие или премести където и е мястото!? При заключване от бутоните на дистанционното или с ключа колата се заключва обаче мигачите премигват само един път и пафоните светват за около 10 сек.При отклюване изобщо не светват!!!


  4. Преди 21 часа, Bizzito написа:

     

    Я опиши това пукане. Да не се окажат пластмаси и ламарини. До сега карал ли си японска кола? :)

    Пукането е като пукаш този найлон с мехурчетата само че от метал.Чува се в момента преди да съм спрял напълно или в момента на тръгването когато колелата са в неравност но не винаги .Това е първата японка вече започвам четвърта година с нея но не знаех че японските се карат по различен начин от останалите:dunno:Проблема е от около 2 месеца!!


  5. Преди 21 часа, tanas4o_ написа:

    Абсолютно същия филм, само че във Варна, в сервиза дето вече го няма. Един съвет, една от следващите стъпки като се върнеш в сервиза е да се опитат да притегнат червяка на Рейката, не им го позволявай, защото после ще стане по-зле. Не знам дали правилно обясних за какво иде реч. 

    Но това което прочетох в темата е едно към едно с това през което минах във Варна. Между другото, някаква писмена гаранция за рециклираната рейка издадоха ли ти, или просто ти казаха, че те има в системата и никакъв друг документ не е нужен...... 

     


  6. И така вече след 1000 км  мога да кажа/пиша че проблема за които беше сервиз не е решен!В първите 60 км докато се прибирах в къщи волана определено е стегнат и си мислех да поискам извинение и модераторите да изтрият коментарите ми ,но пукането си остана въпреки убеждаването че  тампоните са наред!?! И  въпреки всичко заявих маншони на шарнирите които били за смяна да ги сменят.


  7. Имаше обаждане което беше "мислим че чукането е от рейката ще я свалим и изпратим някъде за проверка и т.н.,проблема е много сложен няма части и сюрприз 8дни без кола до сега още не съм я взел .Рейката била пристигнала чака се монтаж и реглаж,ще си платя колкото кажат само да си взема колата че ми трябва всеки ден да се ходи на работа.А относно тампоните ще бъда благодарен на всеки който може да каже от къде да ги поръчам и евентуално сервиз за смяна  София Пазарджик Пловдив.:worthy:


  8. В момента е в Бултрако- София обади ми се приемчика и каза ,че рейката е рециклирана утре ще я монтират-цена 1000+.А само исках смяна на тампоните отзад!От къде я измисли тази рейка незнам?Тампоните остават не сменени и ще влизам в приключение !


  9. На 7.06.2016 г. at 23:40, Emicha написа:

    В събота смених същите тампони на предните носачи,но и задните два , с оригинални.

    Няма никакво тропане, дрънкане и т.н. и всичко стана перфектно.

    Тампоните имат посока на монтаж, а и не само посока , а и точно как се слагат в ухото на носача.

    От снимките които си дал , виждам че или тампоните са обърнати / почти на 100% съм сигурен/ , или не са точните тампони за този модел, а и леко са завъртени.

    Ето ти снимки от моите и си прецени сам :

    post-20738-0-09300100-1465331714_thumb.jpg

     

    post-20738-0-18284300-1465331755_thumb.jpg

     

    post-20738-0-39092300-1465331797_thumb.jpg

     

    post-20738-0-91635700-1465332011_thumb.jpg

     

    п.п. Обърнали са ги  - сигурен съм. Също обърни внимание и сравни твоя 3-та снимка и моя 2-ра да видиш какви са разстоянията отгоре и отдолу - сигурно затова ти тропат.

     


  10. Преди 9 часа, CARPERA написа:

    Майсторите които поставят газта ,силно казани майстори почти винаги я клъцват( шунтират )да не пречи,моя случай беше такъв.Добре че колата отиде при истински такъв и той я възстанови и настрои газовата .

    Не е "клъцната" щом светва чека с тези кодове за грешки!Нека я провери,и да види как е катализатора.За всеки случей едне читава настройка на газта.

    • Нагоре 1
×
×
  • Създай нов...