Jump to content

Ivan 78

Фен
  • Мнения

    19
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от Ivan 78


  1. преди 28 минути, galin_k написа:

    @ceco_accord страхотно видео, професорът Иво Христов както винаги показва картинката в дълбочина. Много е тъжно, но така светът е работил и ще продължава да работи. Тази война не е между Русия и Украйна, а между Сащ и Русия, с крайна цел дестабилизиране на Китай. Нещата не са толкова прозрачни и повърхностни.

     

    Преди 2 часа, bullyboybg написа:

    Естествено че путин е агресора, едва ли има нормален човек на планетата да не го разбира. А гражданската война в една държава не дава право на друга държава да я напада, само защото симпатизира на една от двете страни във вътрешния конфликт .

    Изпратено от моят SM-A528B с помощта на Tapatalk
     

    А войните в Афганистан, Ирак, Либия и Сирия са демократични викаш. САЩ не са агресор те са освободители. 

     

    • Харесвам 2

  2. Колега имах същия проблем преди 2 години малко след като взех колата. Казаха ми, че е заминала бобината на климатика,но майстора който ми поддържа колата ми каза, че тя има защита която изгаря преди нея. Тъй като бобината ми беше свалена я занесох по препоръка на майсторът ми в един сервиз за автоклиматици на Рогошко шосе (преди бензиностанция лайт газ). Търсих Здравко който ми махна покритието отгоре, презапои я и отново я заля със смола. След това 2 години вече никакъв проблем. 

×
×
  • Създай нов...