Jump to content

Krismaster

Фен
  • Мнения

    8
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно Krismaster

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Sofia
  1. Ще я погледна и ще пиша, въпреки че аз какво да и гледам? Най-дбре в сервиз да погледнат, сигурно няма да е в изброените, защото ако няма номера от Орион до Горубляне няма да стане, ама ще я закарам някъде в района евентуално.
  2. Хаха, да, и на мен ми е любопитно, как ще е чувството. Все още имам един стар Ровер, който си е почти Хонда, но въпреки годинките все още е добре. Иначе съм карал Фордове (фокус, Cmax), Тойота (Auris), Шкода (octavia), Волво (V50), и за сега съм се спрял на Хонда. Не съм звънял, направо ще отида на място. От снимките кожата на седалките ми се струва доста понамачкана за посочените КМ.
  3. Да, не съм много запознат с генерациите, видях годината и описанието на групата беше от 2008 и затова писах в нея. Мерси за уточнението, да не се излагам и някъде другаде.
  4. Мерси за коментарите,ще я погледна и ще пиша.
  5. Благодаря за коментарите, предполагам че ще я видя, има ли смисъл да питам за км? Номер на рама ли ми трябва за да я проверя? Четох, че мога да изпратя запитване до държавата от където идва и ще ми кажат история.
  6. Здравейте приятели, надявам се да мога да получа адекватни коментари и мнения от хора имащи опита с марката. От скоро се оглеждам за покупка на Хонда. Попадна ми една обява за 2.4и автомат и много бих оценил коментари като цяло за модела, този двигател ОК ли е, или по-добре 2.0, автомата добре ли е и ако може да коментирате и конкретната обява. Благодаря предварително! http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11476197863155666&slink=g40olj
×
×
  • Създай нов...