Jump to content

amalev

Фен
 • Мнения

  4
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

2 Neutral

Относно amalev

 • Ранг
  Начинаещ

Profile Information

 • Кара
  Corsa 1993
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Sofia
 1. Здравейте автоманияци, От известно време аз и 2-ма приятели запалени автомобилисти работим по проект изцяло насочен към шофьорите. Проектът се нарича “Driveness”, някакъв странен микс от “Drive” + “Madness” 

 Идеята ни е в бъдеще Driveness да е платформа където да намерате всичко необходимо за вашия автомобил с няколко клика; бензиностанция, сервиз, автомивка, автокозметични центрове, паркинг, пътна помощ, пункт за технически преглед, магазини за авточасти и всякакви други. 
Имаме адски много идеи (някой от коѝто са в процес на разработка), но към момента Driveness разполага с следната функционалност:

 * Регистрация в платформата * Добавяне на автомобил в автопарк въвеждайки: марка,модел,година и предпочитано гориво. В момента може да се добавят неограничен брой автомобили. * Детайлна карта с всички бензиностанции около теб. В момента имаме около 90 % от всички налични бензиностанции на територията на България, като липсват единствено малките обект, коѝто скоро ще попълним. * Подробно филтриране на налични допълнителни удобства на бензиностанциите като: Банкомат, Автомивка, Сервиз, Детска площадка, Ресторант и др. Филтриране по горива, ако ни интерсува само 100 октана бензин ни филтрира и ни показва на картата само тези обекти коѝто предлагат избраното гориво. 

 * Филтриране по брандове. * Профил, мнения и рейтинги за всяка локация. * Обаждане с едно кликване (за каквото и да е питане). * Преглед на маршрута и стартиране на навигация (във външни приложения като Гугъл Карти). * Дневник на автомобила - дати на изтичане на технически предглед, гражданска отговорност и автокаско + опция за напомняне. 

В момента разработваме опция за дневник на зарежданията, където ще може да си добавяме зареждане на гориво (ед. цена, количество, километраж).Ще е налична подробна статистика като: среден разход на гориво, общо разходи за гориво за определен период и много др. Тестваме и възможност за сканиране на касовата бележка с камерата, като автоматично да се въвеждат всички стойности от нея. В процес сме на преговори с големите вериги за предоставяне на цени в реално време на всеки обект.

 Разработваме и опция за въвеждане на маршрут и филтриране на всички бензиностанции по въведения такъв. В момента проектът е достъпен на EN/BG като безплатно приложения за Аndroid и iOS https://play.google.com/store/apps/details?id=com.driveness.clientapp https://itunes.apple.com/us/app/driveness/id1138047237?mt=8 Много ще се радвам на всички който инсталират приложението разцъкат го и ни дадат обратна връзка за това:

-как се държи самото приложение -дали да се натъкнали на някакви бъгове -дали им харесва функциалността -какво биха искали да има в следващите версии на аппа -мнения и препоръки какво да променим
×