Jump to content

towingbg

Фен
  • Мнения

    3
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от towingbg

  1. Здравейте, отскоро пътна помощ Big град София предлага услугата преглед на кола при закупуване на място при клиента. Процедурата става по следния начин харесали сте си кола в автокъща или от частно лице но се чудите дали има скрити дефекти който търговеца премълчава , ние ще дойдем на място при колата ще направим пълен технически преглед и оглед ще ви дадем цялостна диагностика на колата, разполагаме с пътна помощ за да я репатрираме до кат за регистриране и можем да ви съдействаме за цялата регистрация! Телефон: 0876 63 73 31 денонощно на най-ниски цени за колеги от форума!
  2. Пътна помощ BIG гр. София предлага съдействие в кат София при регистрация или пререгистрация на коли нов внос или ново закупени, предлагаме и услугата без да присъствате за ваше улеснение взимаме колата от ваш адрес наш служител я регистрира в кат като за целта предварително сте направили пълномощно и след като е вече регистрирана колата с платена гражданска и преминала технически преглед се връща в същия ден на посочен от вас адрес готова за експлатация. Телефон : 0876 63 73 31
  3. Пътна помощ Big гр. София предлага 24/7 репатриране на цени от 30 лева за град София и от 0,60 стотинки на километър извън градско. За членове на хонда форума има големи намаления! Телефон за връзка: 0876 637 331 Предлагаме следните услуги: Репатриране на леки коли от 30 лева Репатриране на джипове от 45 лева Репатриране на бусове от 50 лева Стройтелна техника: по договаряне Мотокари от 80 лева Цените са за град София и мпс-то трябва да е на ход! Предлагаме услугите регистрация на коли в кат София Преглед на кола преди закупуването и . Платформи и колесари под наем на цени от 30 лева за ден за колесара и 45 лева на ден за платформа за седмица има отстъпка!
×
×
  • Създай нов...