Jump to content

harier74

Фен
  • Мнения

    6
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно harier74

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    Хонда Акорд
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    UK

Последни посетители

346 профилни разглеждания
  1. Колеги имам час за друг сервиз,за да видим какво ще покаже и там диагностиката. И аз си мисля,че е нещо във ключа. Всичко друго е проверено и подменено, каквото трябва. На досегашната диагностика не показва проблем. Благодаря ви и ще пиша какво е станало.
  2. Колеги, благодаря за съветите, но както вече казах,свещите са проверени. Акумулатора е чисто нов взех го преди 3 седмици и върти като бесен. Мехчето на ръчното подкачване си остава твърдо, не изпуска гориво,но и не пали. Възможно ли е да е нещо във самият компютър и да не пуска гориво ,когато върти на стартер? Чудно ми е как на 30см при бутане пали,а на стартер не иска. Дяволска работа. Не знам вече какво да проверявам. Свещи,релето за тях,горивопроводи, филтър,акомулатор и всичко е ок. Стигам до извода,че е нещо по елекртониката.
  3. Всичко е наред със маркучите. Мисля,че е нещо със алармата. Когато заключвам само със ключът ,без да натискам бутона на алармата ,тя се включва сама. Това не е нормално мисля?
  4. Не са прозрачни,но като напомпя ръчно на подкачващата става твърда. Но ще проверя все пак. Маркучите са черни. Благодаря
  5. Направих.Диагностиката показа само релето и го смених. Всичко друго го дава pass. Не могат да открият друга причина.
  6. Здравейте колеги! Намирам се във Англия. От месец имам Хонда Акорд 2.2 iDCTI . Когато е студена не пали, като загрее малко трудно , но пали. Релето на нагревните свещи беше заминало и не стигаше ток до клемите на свещите. Смених го, вече нагряват ,но пак не пали. Като я пусна по инерция сутрин на -2 -3 градуса пали на половин оборот на гумата. Но на стартер не иска да запали изобщо. Някакъв съвет , ако можете да ми дадете. Нормално ли е ,когато върна ключа от контакт,изгасва таблото,но индикацията за ключа продължава да мига 5 пъти?
×
×
  • Създай нов...