Jump to content

itarpanov

Фен
  • Мнения

    3
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

4 Neutral

Относно itarpanov

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    Honda Civic
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    София
  1. Съюзът на българските автомобилисти (СБА), в съдействие с представители на държавата и бизнеса, стартира състезанието „Най-добър млад шофьор на България“. То ще се проведе в периода 5 февруари – 12 май и в него могат да вземат участие всички български шофьори между 18 и 26 години, които имат до 5 години стаж зад волана. За най-добрият млад шофьор на България е предвидена изкушаваща награда – една година безплатно шофиране на новото Renault Captur, предоставено от представителството на марката в България. За справилите се най-добре ще има още много награди. Първият кръг на състезанието ще се проведе от 5 февруари до 27 април. В този период всеки участник трябва да реши тест в уебсайта на събитието www.mladshofior.bg. С него организаторите ще проверят теоретичната подготовка на участниците. Въпросите са свързани основно с познаването на правилата за поведение на пътя. Вторият кръг на състезанието ще се проведе на 12 май 2018 година на писта Дракон, Калояново. Там ще бъдат изпитани всички умения на участниците, които трябва да имат в ежедневието си – заобикаляне на препятствия, паркиране, овладяване на автомобила върху мокра или заледена настилка, смяна на гума, проверка на техническото състояние на автомобила, оказване на първа помощ на пострадали при ПТП и пр. Събитието на 12 май е отворено за гости, като за посетителите са предвидени множество атракции, сред които дрифт шоу, демонстрации от професионални рали състезатели, игри с награди, възможности да проверят шофьорските си умения и да тестват едни от най-добрите автомобили за годината. Тази година кампанията се провежда в България, Словения, Словакия и Чехия с подкрепата на Международната автомобилна федерация ФИА.
  2. Уважаеми автомобилисти, Уведомяваме Ви, че считано от 16 януари Съюзът на българските автомобилисти продава винетни стикери за територията на Швейцарската конфедерация и за територията на Република Чехия. Винетките могат да бъдат закупени на място в централния офис на СБА с адрес: гр. София, площад Позитано №3, както и през Интернет в онлайн магазина на СБА www.sba.bg/shop За използване на пътищата в Швейцария може да закупите едногодишна винетка за превозни средства и каравани с максимално допустимо тегло до 3,5 тона на цена от 75.30лв. За използването на пътищата в Чехия може да закупите едноседмична и едномесечна винетка за превозни средства с максимално допустимо тегло до 3,5 тона на цена от 23,47лв. (1-седмична) и 33,25лв. (1-месечна). Предварителното закупуване на винетките още в България би спестило време и би Ви дало повече спокойствие, пътувайки извън граница. Съюзът на българските автомобилисти е оторизиран от швейцарския автомобилен клуб TCS и чешкия автомобилен клуб ABA като единствен техен представител при продажбата на посочените винетни стикери на територията на Република България.
  3. Здравейте. Пиша от името на Съюза на българските автомобилисти. Искам да Ви представя нашите карти за безплатна пътна помощ в България и Европа. Повече информация ще намерите на нашия сайт тук. Ако няколко души от Вас решат да закупят карти едновременно, можем да направим отстъпка за всяка следваща. Оставам на разположение за допълнителни въпроси и коментари. Поздрави Ивайло Търпанов УС-СБА Отдел "Маркетинг и продажби" тел. 089 555 8867 itarpanov@uab.org
×
×
  • Създай нов...