Jump to content

babuna7777

Фен
  • Мнения

    7
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно babuna7777

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    CRV-2000
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    shumen
  1. Ами карам я колата за сега нама теч но ако намалее антифриза ще излезе проблем нкъде може би.А как да разбера дали има някакъв сериозен проблем в смисъл ако нивото си стои както трябва не вдига температурата и не надува маркучите.Къде най често става проблем при този деигател. Четох за радиатора но не се вижда никъде теч.
  2. Благодаря но мен ме притеснява да не е да има някакъв проблем та за това да са сложили капачка с по малко налягане за отваряне плюс това когато купувах автомобила в разширителното казанче нямаше грам антифриз целия вътре беше с нещо като кал е измих го сега е като ново но това са ми притесненията.И дали е нормално да загрява за около три четири минути??
  3. Привет на всички от няколко дена съм собственик на црв 2.0 147 к.с. Колата се държи добре с газов инжекцион ловато.Имам питане за капачката на радиатора дали трябва да е 1,1бара защото така я дават по каталог ,а моята е 0,9 дали е проблем за мотора.Друго впечатление ми направиха свещите до колкото знам цвета им трябва да е керемиден а моите са бели къдеда търся проблем ако изобщо има такъв.Благодаря предварително.
  4. Решемието ма проблема е следното знчи кранчето за топлата вода към радиаторчето за парното не затваря на пълно и пропука съвсем леко вода и от там идва проблемът така че сега ще ми трябва такова кранче или някой ако има идея по какъв начин и с какво да го направя нека сподели сега като съм махнал изобщо топлата вода от радиатора климатика направо ще ми откъсне главата от студ. 6 градуса на духалките супер .
  5. ами уж затваря а като пипна питата на парното радиаторче е топла дори гореща е това не знам така ли трябва да е или не
  6. Привет на всички в тея жегииии. Карам англичанка 1.4 с климатик та проблема е следният. Когато пусна климатика на духалките ми изкарва 15 градуса по надолу не иска да смъква нооооо когато измеря градусите до изпарителя под жабката градусите падат до 3 4 та въпроса ми е аджеба може ли кранчето за топлата вода да не ми затваря и да смесва въздуха при положение че има клапа която затваря притока на топъл от студен въздух. При затворена клапа и затворено кранче тоест копчето е дадено само на студено пак радиаторчето ми се стопля така ли трябва да е или изобщо не трябва да влиза топла вода там ,когато е на студено . всички майстори на климатици се хванаха за главата кво да правя вече не знам.
×
×
  • Създай нов...