Jump to content

zaho_cool

Фен
  • Мнения

    8
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

-1 Poor

Относно zaho_cool

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Варна

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. Здравейте искам да попитам honda civic автоматиците читави ли са и заслужават ли си? С колко е по-висок разхода на гориво спрямо обикновеният бензинов двигател?
  2. Здравейте обмислям покупка Сивик бензин и имам няколко въпроса? Каква е основната разлика между двата двигателя 1.4 и 1.8 и кой е за предпочитане! Какъв е разхода на гориво градско и извънградско? Какво трябва да гледам при покупка? Има ли някакъв сайт или софтуер с който по номер на шасито да се види подробно спецификации и предишни дефекти? Благодаря предварително!
  3. Предлагам промоционална цена от 75 лв за камерата с дисплея и подарък по избор алкохолен дрегер или троен сплитер(разклонител) за запалката на колата
  4. Камера за задно виждане + 3,5` екран - включва пълен комплект кабели -Цена за комплекта 89,99 лв. Само екрана Цена 59,99 лв., Само камерата Цена 39,99 лв.Парктроник с дисплей - включва пълен комплект кабели - Цена - 39,99 лв.Продавам FM трансмитер(с кристален звук без шумове)Трансмитера е снабден LCD дисплей 1.8`, дистанционно и USB кабелРаботи с SD карта и флашка(не е включена в комплекта)Поддържа MP3, WMA аудио форматПоддържа SCV видео форматЕквалайзер 7 режима по изборFM честотен обхват: 87.5MHz ~ 108.0MHzЦена 27 лвЦена на другия със счупен дисплей но си работи перфектно 12 лвСнимки http://imageshack.us/g/3/img0429yj.jpg/За контактЛС или 0876 200 3400887 75 74 74Гр. Варна
  5. Сутрин през зимата когато е студено трябва ли да се изчака да загрее двигателя или е по-добре да се потегли веднага и да се кара на ниски обороти докато се отлепи стрелката на температурата на двигателя?Моля за експертно мнение!
×
×
  • Създай нов...