Jump to content

tonit242.tt

Фен
  • Мнения

    14
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от tonit242.tt


  1. Не, колега, за маслото си прав, че се добавя, но не и процентите . И не се търси омазняване, а UV траск, щото един двигател дето мята масло.. какво, всички проводи ли ще смениш ? А процентите какво са : грамове или милилитри, или литри, или нещо друго?

    Фреонът трябва да е 475 гр., ако е толкова, направи ресет и виж как ще е.


  2. При мен се появи друг проблем!След презареждане с фреон,установих при работа на място и много горещо време,че нещо трака.Погледнах компресора,а той включва и изключва на всяка секунда със тракане.Може и преди да го е правил,но по време на движение,не може да се чуе.Майстора на климатици каза,че по време на движение,колата се охлажда по-добре и няма проблем,но аз не съм сигурен,че няма проблем!Вчера я гледа колата друг майстор-автомонтьор и каза,че до сега не е срещал подобен проблем.Ако някой знае нещо по въпроса,нека помогне,защото мен ме е страх да включвам климатика.Колата е Honda HRV,4x4.105 к.с.,1999 г.

    . наи вероятно са сложили повече фр ако преди това е работил добре .

    Значи,тези 10 градуса по термометър, ги отчетох при работа на място,пусната само циркулация на въздух в купето,на средна скорост на струята на вентилатора и около 35+градуса на температурата от вън.

    Изглежда всичко е на ред?

    Но въпроса е : да пипам ли системата - нов фреон и масло, или не?

    на всеки 2години се прави профилактика на климатика

  3. няма как да е 4 градуса има термо регулатор на 7градуса и ако всичко работи коректно температурата на средната конзола варира от 6.5 до 8 градуса при 1500-1800 оборота това е за климатик не се отнася за климатроник.

×
×
  • Създай нов...