Jump to content

hondabluecivic

Фен
  • Мнения

    13
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно hondabluecivic

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    Хонда Сивик 6генерация
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Varna
  1. Привет на всички! Обмислям да закупя Хонда Акорд Тайп С 7-ген. Разполагам с бюджет 10-12000. Гледам модели 2006 година, държа колата да е чист бензин ръчка и имам някои въпроси, а именно какво ме очаква като цена на първо обслужване? Как се държи колата зимата - с хубави гуми проходима ли е? Окачването скъпо ли е (като е тайп С, по различно ли е от на нормалния акорд 7 ген?) Доста изчетох из форума и гледах доста клипове в нета, като слаби места освен лагери и светлини на фарове(интересно защо) друго не видях. Въпросите ми са към хората, които имат такава кола, или са имали/карали. Много благодаря предварително за всички включвания! Харесвам мощните и най-вече Японски коли и да давам газ, мисля, че 190 коня са си добре. В момента карам сивик 6ген. фейс и ми харесва колко е пъргава, въпреки, че е само 90коня.
  2. Добър вечер колеги ! Става въпрос за хонда сивик хечбек 1999година - вчера качих автомобила на един бордюр , но слизането беше малко трудно в резултат на което долу под регистрационния номер кората се откачи , не съвсем , но едната част виси настрани. Случвало се е и преди намерих си шайби и на канал си я оправих , но сега пак се случи , та въпроса ми е знаете ли къде във Варна мога да отида да ми я закачат изцяло та занапред да няма такива проблеми , пък аз няма да я и качвам повече Благодаря предварително , поздрави !
  3. Благодаря много за помоща и вниманието! Определено линка е полезен. Тези дни ще си поиграя и аз . Благодаря още веднъж.
  4. Здавейте Колеги!, Отскоро имам проблем с хондата - става въпрос за сивик 1.4 90 коня 1999 година 6-та генерация. Проблема е свързан с airbag-a, светна ми въпросния индикатор на таблото преди време и отидох в сервиз, където го оправиха и ми казаха, че не просто са отстранили грешката , а са направили така , че ако има евентуален проблем airbag-a да се отвори. След известно време, клаксона започна да прекъсва и дори преди няколко седмици напълно спря. Отидох отново в сервиза и ми казаха, че клаксона и airbag-a са свързани с някакъв кръгов кабел, който се намирал под волана и имал две гнезда съответно за airbag-a и за клаксона и , за да можел airbag-a да работи нормално разменили местата в резултат на което клаксона не работи. Въпросът ми е - наистина ли проблема е в този кръгов кабел? Къде мога да си намеря ? - да търся ли по сервизи и/или автоморги или да потърся в секция Купувам? Може ли проблемът да е в клаксона изцяло и да няма общо с кръговия кабел и airbag-a ? Благодаря предвартелно за помоща!
×
×
  • Създай нов...