Jump to content

Picar4eto

Фен
  • Мнения

    19
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно Picar4eto

  • Ранг
    калпазанин

Profile Information

  • Кара
    Honda Civic
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Германия
  1. Здравейте,колеги. Имам едно питане.Имам Англичанка 1.4is.Сдобих се с предна горна разпънка от същия модел Англичанка,но ВТИ.Моята няма дупки на ботушите на амортисьорите.Та...Някой може ли да ме запознае с това къде да пробивам???Има ли определено разстояние за дупките???Или да дупча там където пасва разпънката,без да се правят измервания??? Благодаря предварително.
  2. Освен тези които са на снимката колега,малките горе също са за смяна.За съжаление тук не желае нито един сервиз да смени големите тампони.А малките ги смених вчера.Явно ще трябва в Бг да ги сменям.
  3. Тук намерих още един комплект.http://fullcartuning.de/energy-suspension-hinten-lager-unterer-querlenker-honda-civic-crx-del-sol
  4. http://reindeerparts.de/Febest-Autoteile/HONDA/HAB-148-LAGER-FUeR-QUERLENKER-HA-OEM-zum-Vergleich-52365-SK7-A02-52365-ST3-E01-Modell-HONDA-CIVIC-CIVIC-FERIO-EK-EJ9-1995-2001.html
  5. http://reindeerparts.de/Febest-Autoteile/HONDA/HAB-150-LAGER-FUeR-QUERLENKER-HA-OEM-zum-Vergleich-52622-ST3-E01-Modell-HONDA-CIVIC-CIVIC-FERIO-EK-EJ9-1995-2001.html
  6. Колега при мен в Германия също има и пристигат за 1 ден.Въпроса ми е кои точно са моите тампони?Ако някой е поръчвал да сподели модела на тампоните или каталожен номер.Немския ми е уникално зле.Затова търся помощ тук.
  7. http://malkom.eu/image/cache/data/FEBEST/HAB150A-640x500.png По тази снимка ги намерих
  8. Сега може ли да ми кажете дали това е което търся?Сигурен съм че има доста компетентни съфорумници.Това е което успях да намеря тук в Германия Kfz-Ersatzteile FEBEST | Warenkorb | FEBEST KFZ-Ersatzteile - http://reindeerparts.de/index.php?cl=basket Не разполагам с време да смъкна старите тампони да направя замервания и тогава да ги поръчам.Ако знаете със сигурност моля за помощ.
  9. Благодаря ви колеги за вниманието.Сега имам друг въпрос.Проблема е в тампоните на задния долен носач,който е свързан с амортисьора.Има го цял като част,но цената е уникална.174 евро.Въпроса ми е трите тампона еднакви ли са за да ги поръчам само тях и да ги сменя?
  10. Амортисьорите са на 2500 километра с пружините заедно.K&N.Явно ще трябва да насоча момчетата от сервиза към големите тампони както спомена колегата CIVIC ZC
  11. Здравейте, Проблемът с моята англичанка е : При потегляне и навит пълен ляв волан задницата се люлее.Сутрин при потегляне,когато е студена колата,се чува и пристъргване.Понякога при по плавно спиране се люлее също.При по рязко спиране го няма.Реших че е от дисковете.Смених всичките 4 диска с накладките.Отново го има.Смених джантите с чисто нови гуми-отново нищо.Досега съм бил само с VW PASSAT няколко модела.Не съм имал такъв проблем и моля за някаква насока.
  12. Жив и здрав да си приятелю.Всичко е както го описа.В Германия се намирам и няма побългаряване.Благодарности.Спестих ми доста пари.70 евро на час вземат в сервиза.
  13. Здравейте колеги.След две седмици ровене из форуми,схеми,видео ръководства и т.н. не мога да разбера как да сваля предната си броня,за да сменя фаровете.Навсякъде е показано и написано че има по един болт от двете страни които свързват бронята и калника.При мен няма такива.Моля за някакъв съвет.Колата е сивик англичанка 97 година.
×
×
  • Създай нов...