Jump to content

Хоби

Фен
  • Мнения

    6
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

3 Neutral

Относно Хоби

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    Honda CR-V I
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    София
  1. Уффф, отървах се само с реглаж... Слава Богу! Сега постепенно първо преглед и реглаж на газовата после предницата - стабилизатор и тампони, после отзад - биалетки, носачи и тампони. Апропо, моята се оказа сглобявана в Англия.
  2. Здрасти, Емич! Поаро би ти завидял на дедукцията... Значи... Светването на чека стана докато колата я караше жена ми, отивайки на работа. Обсъдихме със Слави ситуацията (оказахме се стари познайници) и той предположи едни неща, които в Юби ги потвърдиха на първо четене. Днес чакаме да я прегледат наново при студен двигател и ще докладвам като ми се обадят. Системата на Слави "банели в текстил" касае неговото ноу хау за хенд мейд щора за багажник. ДобЪр е...Има международни публикации по темата даже
  3. Почна се... Днес й светна чека и я вкарахме в бокса на Юби... Да видим дали ще се размине само с реглаж на клапани или ще сменяме главата... Славчо още преди Юбитата да се произнесат беше надушил проблема. Боб ли фърля това момче, леща ли не знам ама да зарязва фотографията и да пипва гаячните ключове... Браво!
  4. Благодаря, колеги! И на вас дълги и безаварийни километри!
  5. Здравейте! От известно време чета форума без да се регистрирам и така да се каже с ваша помощ, от завчера и аз ходнизирах. "Аз", това сме аз и жената и като, че ли повече тя, защото тя ще я кара пък аз ще се возя... Колата е първа генерация, обявена беше като 2002-ра, октомври, оказала се 2001, май. Търговски трик - не е беда, ама дразнещо. Като за годините си в прилично състояние и с газов инжекцион Би газ. Колата е бронзовееща, пребоядисвана, без да е удряна, с дребни външни забележки. Няма задна кора, обаче... И вторият ми пост ще е към Слави ЦРВ за разяснения относно неговата световно известна система с банели в текстил. Днес я обслужихме в Юби-ко (тези хора ми харесаха) и сменихме всички филтри, масла и течности. Има да се правят още биалетки и тампони, но ни успокоиха, че не е спешно. Ние с жена ми от години обикаляме по разни забутани "гори тилилейски" - къмпираме, на риба, бърдуочинг, хамакуване и такива неща и такава колица е тъкмо като за нас. Радвам се, че си я заприходихме и се надявам на дълги и безпроблемни километри. Та, вече ни бройте за едни от вас. Добре заварили!
×
×
  • Създай нов...