Jump to content

starred

Фен
  • Мнения

    41
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от starred

  1. Момчета смених капачката и проблема на 90 % е решен . Съвсем малко се задъхва в началото не знам до колко е нормално ,но вече поне не хълцука като преди. Благодаря ви много за помоща! По принцип разбрах ,че и палеца е хубаво да се смени с капачката . За сега така ще карам . Благодаря отново!
  2. СЛед като сменя тези свещи и капачка и ако пак има проблем вече ще го направя Благодаря!
  3. dindin да видях и ще поръчам от тят за b2 благодаря много . Ще кажа после за резултатите!
  4. Добре днес поръчвам нова дистрибуторна капачка и такива свещи. След подмяната им ще пиша дали има ефект.
  5. dindin оффф не ме стряскай ,че след последните 400лв. вече ще получа удар като чуя за сериозен проблем
  6. barsi ами за това счупеното метално чопче с пружинката . Палецът на снимката сочи точно срещу него дали няма да е от него ? А тези свещи от къде да ги купя? С кое да започна с капачката или свещите?
  7. По принцип бях с тези свещи преди да направя основния ремонт . Ти какво имаш в предвид?
  8. Ето и снимките . Едната снимка на свеща е прекалено голяма и не се качи ,но и на първата се вижда май това ,което искахте да снимам.
  9. Здравейте! Ходих при моя човек и свали 1 свещ направих 2 снимки ,които ще кача . Измери ги и каза ,че са 1мм . В програмата му пишело ,че трябва да са от 0,6 до 0,8, но вие ще кажете. Свали и капачката на делкото и видимо всичко беше чисто.Той все пак зачисти крачетата със много ситна шкурка и остана малко мръсотийка. Снимал съм я и ще кача и снимка. Видяхме обаче ,че има едно което стърчи с пружинка и беше леко счупено и леко заяжда когато трябва да се мърда той каза ,че е важно и правило контакта . Предполагам се досещате а ако не ще го покажа с програмката пеинт на снимката. Провери и видя ,че има на бош и на др марки по около 25лв. нови ,но не съм поръчвал ,защото искам първо да чуя естествено вашето мнение. Благодаря предварително!
  10. Тя ще го усети и без да й казвам
  11. Днес ще видя какво става с под капачката на делкото и ще снимам ,както и една свещ. Както казах кабелите са чисто нови на бош ,така ,че не е от тях. Ще направя и схемата с бушоните по 10 и 15 ампера. Ще пиша какви са резултатите ,ще кача и снимки. Благодаря за съветите!
  12. Благодаря за съветите . Днес до края на деня ще реша какво да правя. Доста хора ме посъветваха да си карам сегашната. Днес една девойка от Шумен може да дойде да я гледа . Ако не звънне махам обяват и ще си бутам моята.
  13. ДОбре ще се постарая да не се повтори. Ами ок тогава значи какво от къде да започна ... бушоните и после да видя капачката на делкото ли? Колата е била моно инжекция на времето после е правена пълна това съм сигурен . ЗНачи какво остава двигателя да е б2 ли? Да не цитирам поголовно имаш впредвид да не цъкам цитата на всяко мнение а да си публикувам моето мнение така ли?Аз се чудих сега като влезнах в темата защо всичко изглежда по различен начин ... ЯСНО!
  14. Е то в Търговище не знам такъв майстор. Той ми е приятел има хабер от коли ,най-малкото ми е доверен майстор ако мога така да кажа и кажи речи ми помага за без пари. Ще съм много благодарен ако препоръчате някой в околията . Така значи започвам от свещите и още утре поръчвам NGK V-Power 1.1мм японки и пробвам номера с бушоните
  15. Ще има с какво да се занимавам значи утре. Благодаря. Ами не съм чувал за такъв разход ,но колкото и странно да звучи градско 10-11 извънградско 5-6
  16. Благодаря много за труда и за вниманието ! В интерес на истина се учудвам ,че толкова мн. хора се отзоваха да помогнат . В България това се случва много рядко. Мислел съм да пиша тук ,но си мислех ,че няма да има смисъл и най-мн някой да ми се подиграва ,защото наистина не разбирам от коли . Ако знаех ,че ще е така щях да пиша още миналата година. Благодаря мн. на всички!
  17. А иначе мисля ,че си прочел ,но колата е извадена от основен ремонт и всичко е пушка минала през шлайф на глава , реголаж на клапани и прочие .Със старите свещи (не знам какви са били ) пак го правеше това нещо.
  18. "Сега ти прочетох мнението- вижте я на живи данни, пробвай и номера с кламера за грешките. Кое ОБД е колата ? " Индианец съм не те разбрах наистина ! Не знам номера с кламера нито какво е ОБД . Значи до сега имам идея за смяна на бубини , смяна на свещи ,които май наистина ще сменя макар и моите да са нови и капачката на делкото.
  19. Не съм патрон по-скоро гилза хахаха ,но ако знам ,че е от това ще плащам ... Лошото е ,че не виждам цена в този линк и възможно ли е да се поръча за БЪлгария от този сайт или да търся алтернативи в български ...? Бошовските свещи нямам представа какви са ,може кутийките да са в мазата ,но сега по тъмното не ми се слиза утре ще проверя . Не бяха скъпи нещо от порядака на 7-8 лв бройката Ами четпх по др теми много ,но твърд отговор нямаше някои се съмняваха ,че ако си я направят пълен инжекцион ще се оправи . Моята вече е пълен и не е от това. Давам газта до дупка и вместо да ускори злобно тя забива нос. Трябва да цъкна леко газта да лапне малко и после се набира . Не е проблем защото не съм гонкаджия ,но е мн дразнещо . Хммм особено като забиеш зад някой ,който не кара а се оглежда или говори по тела с 40км ... ами аз няма как да карам зад него на 2-ра двигателя се чува силничко все пак съм със спортен филтър )представи си да карам 1 километър на 2ра с 40 _ не става! Включвам 3-та обаче почва да предърпва и лашка и почвам да куфея вътре От там трябва да я изрежа да го изпреваря всички ме гледат лошо в малък град живея и представи си как на 1 отсечка има 3-ма такива ... трябва да изпреваря всички ли?! Единственият ми ход е да играя със съединителят ,но го износвам по този начин .
  20. Не съм патрон по-скоро гилза хахаха ,но ако знам ,че е от това ще плащам ... Лошото е ,че не виждам цена в този линк и възможно ли е да се поръча за БЪлгария от този сайт или да търся алтернативи в български ...? Бошовските свещи нямам представа какви са ,може кутийките да са в мазата ,но сега по тъмното не ми се слиза утре ще проверя . Не бяха скъпи нещо от порядака на 7-8 лв бройката
  21. Не знам нито какви са тези бобини нито къде се намират ,но ще питам въпросния майстор (голфаджията дали може да намери и да действа ) . Ако можеш да ми дадеш уточнение за да му обясня по-подробно ще съм ти благодарен. Ще пиша какво се случва и има ли ефект. То това нещо оправя ли го ще съм най-щастливия човек в света! Просто до сега си го траех ,защото правех др неща ,но дойде и негов ред
  22. Голфаджиите от другата тема, да D15BZ ли беше двигателят? хахахаха да да точно ... лошо не мога да кажа иначе за човека ,защото ми е приятел и ми взе 100лв. за целият основен ремонт + още доста допълнителни неща.Отделно за това , че колата стоя 3 седмици в гаража му ,защото чаках едни гумички оплатнителни а неговата кола беше на улицата ,обикаля по стругари за няква щулка (малко като нокът металче на шайба колянов вал заради която можело да ми превърти вала а предния майстор дето ми сменя помпата и ремъка само го беше стегнал и отебал , боядисване на капака на главата , резба на едната свещ която беше прецакана и още куп неща . Сега колата е коренно различна и съм мн доволен. А колко ме навива да си взема голф 3 150 коня или корадо но мн избягах от темата съжалявам за което наистина Двигателя е D15Z1[edit]VTEC-E Found in:1992–1995 Honda Civic VX 1992–1995 Honda Civic VEi (European Market)Displacement : 1,493 cc (91.1 cu in) Bore and Stroke : 75 mm × 84.5 mm (2.95 in × 3.33 in) Rod Length : 137 mm Rod/Stroke : 1.62 Compression : 9.3:1 Power : 90 hp (67.1 kW, 91.3 ps) at 5,600 rpm (92 hp at 5,500 rpm; USDM) Torque : 98 lb·ft (13.5 kg/m, 133 Nm) at 4,800 rpm (97 lb·ft at 3,000 rpm; USDM) Valvetrain : 12-/16-valve SOHC VTEC-E (USDM- Lean Burn Federal Emissions 49 State) (3-4 valves per cyl depending on engine speed) VTEC Switchover : 2,500 rpm Fuel Control : OBD-1 MPFI ECU Code : P07 Head code: PO7-1
  23. Пробвах с нови свещи на бош съм + нови кабели на бош . Благодаря за линка!!! Прочетох всичко ,но в тази тема така и не стигат до извода от какво може да е ... предполагат като заключение 3 неща ,но може нито едното да не е ... аз и така си я карам като играя със съединителя ,но нали се износва по този начин а и не е нормално . Карам 3 служебни коли и при нито едната не е така...
×
×
  • Създай нов...