Jump to content

fallenfbsd

Фен
  • Мнения

    13
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от fallenfbsd


  1. Най-добре сам си прецени. Аз съм с i-DTEC (ръчна) и за 20+ хиляди откакто я имам, сменявам само консумативи ( пу-пу :D). Единственият "сериозен" проблем, който имах беше с DPF, но в Дунев ми го решиха за около 300лв и то без премахване. С други думи колата си остана стокова. Разход в София - 9, извънградско - 6-6,5 (140км/ч). При автоматиците знам, че имат проблем с кормилната рейка (има цяла тема тук). Бензинова не съм карал и нямам наблюдения.

    колега, би ли дал повече информация за фикс-а


  2. Благодаря на всички за отговорите.

     

    Аз мисля, че електронните муфи (или както там се казва на новите електронни системи за 4х4) имат опции за 'заключване' до 40км/ч, след това се самоизключват да се пазят от претоварване - на доста места съм го срещал.

     

    Ще ми е полезно инфото, което сте дали. Поздрави!


  3. Усетили сте някакви специфики зимата с 4х4 системата. Чета за xdrive http://bmwpower-bg.n... ... 2&t=388232 и виждам,че да караш 4х4 на бмв изисква свикване. Как се държат Хондите зимата ? Като цяло какви са ви впечатленията от системата, кога си заслужава, как се държи ... 

     

    Поздрави!

     


  4. Бах, от мен стана разочарован родолюбец само :)Таях надежда,че има адекватни дилъри някъде,то се оказа,че освен че сме по-бедни сме и по-нагли, тея явно си мислят същото като в Мазда...дойни крави да сме им. Това за кравите съм го чувал от двама с нови от бг...


  5. Здравейте,

    да започна с това, че сме имали само един стар Акорд в семейството и от тогава имам добри чувства към колата. 2011 мислех да купя Акорд, но за парите на малко употребяван реших да си купя кола с гаранция понеже съм по-страхлив към измами и нямам доверие.

     

    Както и да е - обмислям Accord Bulgarian Edition - 2.0 бензин. Или другите два посочени.

     

    Мазда ми беше на сърце, но Стар Моторс са крайно некоректно - запознах се и сондирах мнения - развалят и на най-големите фенове на марката кефа с БГ идиотщини - дребнави тарикатчета. За два тест драйва се убедих, че този бизнес не бих го подпомогнал с МОИ пари - така че да си ги продават, дори да са ковани от бог в Японска планина няма БГ тариката е способен да ги очерни.

     

    За vRS - събирам сега инфо, като цяло ми харесва идеята за такава кола.

     

    Кажете за Акорд - този промоционалния и за дилъра. Колата си е кола, но обслужването е неминуем процес. Поради този факт избрах и сегашната си - по отношение от продавача и сервиза.

     

    Четох из форума и се запознах с основните неща за модела.

     

    Нямам дилема бензин / дизел - там съм наясно за себе си.

     

    Неща като приоритет - сигурност, надеждност, икономичност (обща не на гориво). Радвам се на колите си и ги ценя, така че и на вид съм гледал да ме карат да се усмихвам като ги видя :)

     

    Благодаря ви предварително!

×
×
  • Създай нов...