Jump to content

addevil

Фен
  • Мнения

    467
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от addevil


  1. Публикувано изображение

    Продавам гуми 175/70/13 - 4 броя. Ако искате две - цената е по 40 лв. За 4-те - НОВОГОДИШНА ПРОМОЦИЯ - 150 лв!  :santa: 

    Гумите са в отлично състояние, карани са САМО на сняг! Карани са много малко на кола която зимата почти не се кара - Honda CRX  :angel:  Последната зима не са монтирани изобщо.

    Гумите са с 8 мм грайфер, когато не са били на колата са били в склад на сухо и температура 20-22 градуса, не ги е пекло слънце.

    Каучука е много мек, ламелите на грайферите са в много добро състояние.

    Гумите са като нови, не са станали на кокал!

    За повече информация - на 0888788849


  2. И аз да се причисля към пишман фотографите :) снимам с канон 550Д с един китов обектив 18-55 ис и с едно 70-300 ис усм. Доста снимам - някой път се получава, някой път не. Снимки имам в фейсбук страничката ми. Ето тук ще кача една: Публикувано изображение. За съжаление нямам много снимки на хонди ама какво да се прави...

    • Нагоре 2

  3. Много хубаво ми става като видя на Емо мръсницата да раздава газ по пистата :rolleyes: Това е и първата кола, която карах на писта още преди когато беше 1,5 франкенщайн. Колеги онбордите са страхотни, но се виждат някои грешки, които могат да доведат до подобряване на времената. Именно с Емо милион пъти сме говорили колко неща може да научи човек от онбордите си и колко може да подобри карането след като види грешките си. Давайте все напред и нагоре. Дано се сетя някой път и аз да си направя един по-пресен онборд да се позабавляваме заедно на моите грешки :D

    • Нагоре 1

  4. Преди време аз имах сериозен челен удар и съветът, който бих ти дала е следния (отдолу ще ти напиша и защо):Измерете геометрията на колата колко е крива/права и дали са ти мръднали бомбетата и роговете и тогава вземи своето решение. При мен бяха видимо изкривени и аз се отказах да я правя колата. Ето защо - всяко купе има деформиращи се елементи, които предпазват хората при удар. Веднъж като са деформирани помисли си при евентуален следващ удар (недай боже) какво ще се случи и дали ще е безопасно за вас. Иначе всички обещават и обясняват, че може да се изпъне и да не си личи, но в крайна сметка е важна безопасността. Аз ти казвам това, защото моя удар беше сериозен, но ти ще си прецениш ако при теб няма такива сериозни деформации може да си заслужава :) Успех!

    • Нагоре 1

  5. Подкрепата е на ниво, вече има почти 550 гласа, което е страхотно :) Ето още малко инфо за гласуването:Един човек може да гласува само с един глас шервайки го във фейсбук, но пък може да го шернете и в google+ и в tweeter и т.н. и се броят + тези гласове. За това гласувайте.п.п. Това не са парламентарните избори, не правете бойкот на околосветското пътешествие на Ади, тук няма балотаж :P


  6. Здравейте знайни и незнайни фенове :)

    Аз съм Ади и може би доста от вас знаят, че вече три пъти доста сериозно обикалям из Европа с моя CRX. В момента тече конкурс, а наградата е пътуване 6 месеца на 6 континента на разноски на организаторите. Петима избрани от журито и петимата с най-много гласове отиват на финал и един от тях ще обикаля света. Не знам до колко е истина и колко е възможно ма що пък да не пробвам.

    За целта направих кратко клипче, представящо София. Моля подкрепете ме с по един глас по следния начин:

    1. Отивате на на този линк

    2. Публикувано изображение в дясно, точно до моето видео има бутони за споделяне. Всяко споделяне във фейсбук, гугъл и т.н. носи по 1 глас. Ако 1 човек го сподели на 5те места това са 5 гласа. Няма смисъл да го споделяте 2 пъти във фейсбук, защото няма да отчете 2 гласа.

     

    п.п. Също така ако ви хареса клипчето и краткия разказ за CRX-а в Норвегия, който е точно под клипа може да се присъедините към групата Да изпратим Ади на околосветско пътешествие. Ако на някой му се чете имам по-подробни разкази на български за някои от пътуванията с ЦРХ-а, но това на лични за сега.

     

    Благодаря ви!

    • Нагоре 3

  7. Мисля че идеята с кола на месеца е супер....за догодина...за тази година сме доста закъснели с тия тромави процедури и щуротии освен ако не искаме календари в края на януари :) Не искам никого да обидя, но не знам защо трябва да са толкова сложни нещата. Това с пирамидите и другите типове работни календари не е особено подходящо за календар на автомобилен клуб според мен, но все пак е важно мнението на мнозинството. Аз бих предложила да се направи календар тип плакат с някоя наистина много яка снимка на 1 или няколко хонди (пак повтарям с плакатна визия, не някакви дребни кофти снимки). Надали ще има хора, които няма да се изкефят ако са наистина фенове на марката. Мисля, че си спомних една от причините да нямаме такива календари, а именно че се започва борбата че всеки иска неговата хонда да е на календара. Предлагам да се избере някой наистина култов екземпляр в много добро състояние за пионер в новото ни начинание.


  8. :o Не искам да казвам нищо, но црх-ите СА МНОГО МЕКИ коли и този удар въобще може да не е с някаква кой знае колко висока скорост. Изисква се голяма самодисциплина да караш такава кола всеки ден, така че умната и се пазете. Дано момчето се оправи наистина, макар че на 22 с такива фрактури ще е много тежка ситуацията...На мен лично ми е много гадно, въпреки че не знам дали се познаваме. Не знам дали това е момчето, което я караше на тайм атак миналта година колата или някой друг ...
×
×
  • Създай нов...