Jump to content

niki_152

Фен
  • Мнения

    6
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

3 Neutral

Относно niki_152

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Варна
  1. С риск да стане препирня, ще напиша тези редове.... Ще продължавам да подлагам на съмнение всяка Ваша дума въпреки, че помежду ни повече вербална комуникация и контакт няма да има! Само недейте да драматизирате с изказването си за "тенденциозно отношение". Единственото за което се оказа, че не сме прави беше ключа! Номера на рамата е същия, който е цитиран в поста Ви. Именно той не отговаря на екстрите и модела на колата. В Бултрако-Варна колата се води Type S! Два пъти ходих да проверявам, защото си помислих, че първия път момчето бърка нещо. Другите разлики няма да коментирам. Който иска да провери. След като сам твърдите, че небоядисвана кола няма да намеря, защо по телефона се спестяват тези обстоятелства!? Да, казахте за броните, но за нескопосано боядисания и с кривина на веждата калник-нищо. За задния капак-нищо, също и за непаснатия заден ляв стоп, което е следствие на какво......?! Как така в неделя вечерта колата нямаше надпис на задния капак и по Ваши думи сина Ви щеше да ви изпрати такъв от Испания, а на другия ден сутринта надписа вече беше залепен, и т.н. и т.н............Да не описвам пък в какво външно състояние ми описахте предната си обява /черния бензинов Акорд/, а какво се оказа при огледа на 31.01.15г! Нищо против Вас, но бъдете по-откровен по телефона. Каквото искате пишете и обяснявайте, но истината е само една и тя се вижда при огледа! Аз може да не съм разбирач, но не съм сляп. Без сарказъм или ирония Ви пожелавам успех с продажбата. Въпреки всичко, колата не е лоша, но не е моя автомобил.
  2. Аз също съм бензин/газ, но само да вметна, че газ се засича празно-празно, а бензин пълно-пълно. Имам в предвид, че налягането в различните колонки на газ е различно и е възможно /факт при мен/ в бутилка 30л. с работещ поплавък да ми напълнят 33л. За това, при засичане на газ слагам 10лева/литра и карам до край. На бензина обратно. Пълня до горе, карам и пак пълня до горе въпреки, че при различна температура на въздуха елементите имат свойството да се "свиват" и "разширяват".
  3. В понеделник-06.01 ходих до Ямбол да я гледам. Още в първия ден когато излезе обявата, се обадих на продавача /колега от форума Tokio, който ги внася от Испания/. Поисках VIN и го проверих в Бултрако Варна. По VIN-а излезе, че колата е S-Type и има други екстри, които реално колата ги няма. Не мога да си обясня разминаването. Въпреки това отидох да я видя. Като цяло колата не е лоша. Седалката на водача е в перфектно състояние! Топката на скоростния лост обаче е малко износена. Има втори ключ, който продавача твърди, че не е ползван. Ама бай Ганя, както и Москва не вярват на сълзи, защото накрайника, който е на ключа изглежда като термошлауфка. След консултиране обаче в Хонда се оказа, че това е практика на Хонда /извинявам се на продавача в изказаното съмнение/. Мотора работи така, все едно колата не е запалена. Тих и стабилен. След обстоен външен оглед обаче се оказа, че това не е моята кола! Когато човек дава толкова пари се надява всичко по автомобила да е перфектно въпреки, че небоядисвана и не...на жена няма! Брони, здаден капак и заден ляв калник са боядисвани със сигурност. При това калника не ми хареса как е боядисан. Кита си личеше. За мен /без да претендирам за специални познания/ колата е имала удар/ужулване..... отзад в ляво. Друго, което не ми хареса е явната лъжа на продавача. Когато му се обадих по телефона, той ми обясни, че е докарал колата на платформа, а на огледа ми каза, че колата е докарана на ход от Испания. Възмутих се от този факт и той ни нарече "Неверници", след което се качи в колата и си замина. Пак казвам, състоянието на колата не е никак лошо. Зависи какви са критериите на човек. От дкември-януари търся такава кола, но вече се убедих, че май няма да я купя от тук П.П. Това е втората кола, която гледам от този продавач. Първата също беше на 89000км /не казвам нищо, просто отбелязвам факта/. При външния оглед на първата, дори не исках да я палим! А по телефона бяха едни външни състояния...........
  4. Колата се продава от доста време. Цената беше май над 12000лв. Продавача я трие и публикува всеки ден, за да е първа обява. Ако се не лъжа, първоначално в описанието беше записано, че е закупена от представителство на Хонда в Словения. Визуално изглежда добре, но е много постна откъм екстри. Няма круизконтрол, няма халогени, седалките са текстилни. Сякаш задната броня в дясната част е една идея по-тъмна. Прави впечатление обаче, че състоянието на волана изглежда доста добро. Странно, защо са снимани само задните седалки, а предните не. Може би не е умишлен пропуска. П.П. До снощи колата беше на цена 9600лв, а сега е на 9900лв!
  5. След обстоен оглед /от снимките/, мога да кажа следното: 1.Разминаване между цвета, дъгата и фугата на преден ляв калник и капак. 2.Разминаване /ширината/ фугите на предния капак и калниците. 3.Разминаване в цвета на задна броня и багажник /снимката отзад в дясно/. 4.Разлика във фугите под стоповете, между заден капак и броня. 5.Независимо, че колата е с пръскалки на фаровете мисля, че няма ксенон. Изхождам от това, че има копче за регулиране на фаровете, а до колкото ми е известно, ксенона се настройва автоматично. Не ангажирам никого с мнението си! Казвам това, което виждам! Колата изглежда запазена.
×
×
  • Създай нов...