Jump to content

simo_vladov

Фен
  • Мнения

    8
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от simo_vladov

  1. Абе Тино, мислех да не пиша, та да ви гледам само как се излагате, ама то вашето край няма. Дай да си го кажем – като видя че му намаляха поръчките за маслата – Изанаги „ревна” и всички вие там „модератори” под строй – айде ся да видим да въвеждаме ред. Е па хората нека сами да си решават от къде и какво. И в крайна сметка пак повтярям – всичко това е защото Изанаги почувства че „изпуска”. Проста истина, а пък вие какво ще говорите и в какви правила ще убеждавате хората друг въпрос. ЦЕЛАТА явно е да се откаже Чавдар или някой друг в бъдеще да се занимава. Жалко за хората, жалко за марката, жалко за идеята
  2. Колеги здравейте, понеже често замръквам из гори и горски заслони си направих една подвижна лампа състояща се от лед лента, залепена по дължина на един пвц профил около 1 метър, и с кабели с щипки накрая за свързване към акумулатора. Свети чудесно и върши добра работа и за палатка и за отктито. Обаче се чудя дали е ОК за аку-то, т.е. около 15 вата е консумацията на "лампата", карам црв-1 и акумулатора е 45 амп. Как мислите?
  3. С каквото и ново масло 5W40 или 5W30 да е, все ще пали по-лесно си мисля. Според мен малко се вманиачавате, ама това си е мое мнение. И хондата, и голфа преди и саксото още по-преди съм гледал да не са ментаци най-важното маслата и да са с правилния вискозитет. На марки не робувам.
  4. Бързо загряват, ама на място. Днес докато стигна до работа - 3-4 км. едва мръдна стрелката. Все пак зима де. Дронски, и моята хонда црв 1 като е здрав студ първия път припалва и газне , втория път е ОК. Ама го отдавам на ниските температури. Ся си мисля пък дали не се дави, ако съм я загасил на газ, както пише един колега по-горе.
  5. Емич, оказа се прав. Откачена е скобичката, която държи пръскалката. Благодарности и на колегата Hefest за съвета. Поздрави на всички!
  6. Колеги, дайте един акъл с какво залепя пръскалката на фара на CRV-1 обратно към бронята, че като съм събарял снега май съм я чукнал и те така. Сега се държи на тръбичката за течността, пръска си, ама се мандахерца.
  7. То аз на марки не робувам по принцип, като дойде време за смяна гледам само да е с гарантиран произход. Не че и Репсола не го е барала, но в границите 0,5 - 1 л. за около 7-8000 км. и често се случва колицата да се кара в обороти. Наясно съм и че мотула е ОК, просто явно има по-малъл пробег и след това си губи свойствата. Май ще налея титана и ще пиша как е. Днес обаче нещо странно - педала на съединителя взе на поскърцва като го натискам, но само като позагрее колицата. Като е студена е ОК, май ще излезе долната помпа или както май се нарича работния цилиндър.
  8. Здравейте и честита нова година, карам цр-в 1 ген. и до сега не съм писал във форума (предимно съм следял темите). От както карам колицата от 2-3 год. нямам никакви проблеми освен стандартните за модела - воден радиатор, разни тампончета, клеморед, презапояване на гл. реле. На газ е с ГИ Фобос - и там никакви проблеми. Разход около 11-12 извън и 13-15 в града. Та на въпроса - от както я имам и сипвам 10w40 Репсол, последната смяна и налях мотул 10w40, е па услади и се - бая го лапна, и сега се чудя дали да и сипя от това фукс титан 10в40? Със сигурност е оргигинално, щото само Ауто + го внасят, ама евтинко сякаш - към 10 лв. литъра (наливно). Има ли някой колега от форума дето го е сипвал - да изкаже мнение. Продавача от Ауто + казва че разлика конкретно при титана между наливното и бутилираното няма - единствено в цената. И тъй де - ако някой има наблюдения да драсне два реда. Чао и още веднъж честита нова година!
×
×
  • Създай нов...