Jump to content

xpired

Фен
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от xpired

  1. Здравейте, колеги! Става дума за Сивик 7-ма генерация (2001 г.): Наскоро си заредих климатика с фреон, но се оказа, че радиаторът ми e спукан и половината от фреона си замина за 1 ден. Можете ли да препоръчате майстор в София, който да извършва комплексни услуги по ремонт на климатици: смяна на радиатор + зареждане с фреон? Знам, че има вариант сам да си търся радиатор и после да намеря човек, който да зареди с фреон... Но като се сетя колко зор видях да сваля спукания радиатор, всякакво желание да минавам отново през същите мъки се изпарява моментално. Благодаря ви много за помощта предварително!
  2. Здравейте, колеги, и за много години! Става дума за Сивик 7-ма генерация - счупи ми се рамото на задната чистачка. Обикалях из разни магазинчета, но никъде нямат. Дори и арабите на "Цар Симеон" не можаха да помогнат. Та да ви питам, знаете ли някоя автоморга в София, където да имат повечко части за Хонда и евентуално да ми свършат работа? Ако имате и предложение откъде да си закупя ново рамо, пак няма да ви се разсърдя . Благодаря много предварително за съдействието!
  3. Здравейте отново, колеги! Проблемът ми е следният: предният ми ляв фар не свети, когато съм на къси. Когато включа на дълги обаче, започва да свети. Най-вероятно проблемът е в крушката. Можете ли да ми препоръчате някой магазин / сервиз, където да ми сменят крушката за някаква нормална цена (по възможност в района на Гео Милев)? Благодаря ви много предварително!
  4. Здравейте отново! Както може да се очаква от доста коли нов внос, и моята 7-ма ген. се оказа с акумулатор в предсмъртни мъки. Можете ли да препоръчате марка и съответно магазин (може и онлайн) за акумулатори за Хонда? Забелязах, че те имат малко по-различна форма от обикновените акумулатори (като за европейските коли например). Двигателят е 1.6 бензин, акумулаторът е с ляв плюс. Предлагат ми да взема някакъв AFA (не съм я чувал тази марка - уж била немска), но на мен повече ми се ще VARTA (които съответно са по-скъпи). Не знам кое си заслужава повече . Е, ще се радвам ако споделите мнения и опит към какво да се насоча . Благодаря много предварително за помощта!
  5. Здравейте, колеги! Наскоро се сдобих със Сивик 7-ма генерация (2001 г.). Проблемът е, че колата е само с 1 ключ и (естествено) искам да си извадя дубликат. За съжаление в родния ми град има само двама ключаря, които да правят ключове с чип и взимат доста скъпо. Можете ли да ми препоръчате добър и най-важното евтин ключар в София (по възможност югоизточните квартали)? Благодаря много предварително!
×
×
  • Създай нов...