Jump to content

ventsi91

Фен
  • Мнения

    8
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно ventsi91

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Пол
    Мъжки
  • Място
    София
  1. Да попитам за К20 и К24 от 2006 в крайна сметка помпите май са еднакви до колкото видях в предишен пост на първа страница? Питам понеже взех такава от 2.0 а съм с 2.4. Знам че малко късно питам но все пак да знам дали да си търся друга за напред или са еднакви и да си я карам.
  2. Ееее мерси много, не се сетих от толкова яд по рано. Поне ще мога да я закарам до сервиза да оправят и другото което имах планирано.
  3. Здравейте, Бих искал да използвам темата ако не е проблем. Имам Акорд 7 с к24 и проблем с помпата, по точно с резбата където се навива гайката която държи ролката. Гайката се развива сама и не знам дали това подлежи на ремонт или направо нова помпа. Някой сблъсква ли се е с този проблем? Отделно и лагера е заминал, пак добре че не изпадна в движение ами при паркиране я усетих.
  4. Малко късно виждам темата за което съжалявам но шанс. Та баща ми имаше 2.0 147 кончета но хечбек и нямаше никакви проблеми на Газ, но да настройката беше беше ад. Сега аз съм с 2.3 седанче и понеже съм карал и двете незнам защо на мен и баща ми тази ни се струва по пъргава от 2.0. Като разходи на 2.3 ангренажа си е 900 лв някъде точно до лев не помня, но съм сменял и съединител Татал към 1400 лв. За разхода на газовата ми дава сега зимата 14/100, като газовата е по ОБД букса. Може и да се влияе защото беше не тежки 17 цолови джанти, но сега ще минавам 18 ОЗ-ки олекотени. Окачването си е здраво и макар че мойта е с спортно окачване и си подрусва, по добрее с оригиналното но така си я взех. Части има но за 2.3 в по обикновенните магазини примерно тампоните за двигателя ги няма (сменях един и си го купих от ХОНДА и си е скъпичък), макар че всичко правя в Юбико. Не махнахме 2.0 защото е имала проблеми, а просто взехме ЦР-В II, Хонда си е Хонда четвърта по ред ни е мойта в семейството и няма отказване от марката
  5. Опитах се за инфото в профила но не ми се получи нещо не че не исках . Иначе мой пропуск извинявам се колата е ЦРВ - 2004г. 2.0 бензин 155кс. Иначе за термостата мисълта ми беше че 3те дни си работеше и перка и термостат и всичко и изведнъж си показа пак рогата дет се вика. Вече за водната помпа е за смяна понеже дори и след смяната на Термостата водата не се завърта из кръговоте самата помпа изобщо не работи. Самата кола нее карана почти 2 години и сега я обслужих от до и само този проблем ми остана, но като се появи след обслужването и ми идва нанагорно . Та за това ако някого знае как може по лесно да се смени ще е супер.
  6. Това което се случи след всичко беше перфектна работа но само 3 дни. Сега смених термостата понеже беше блокирал в затворено положение и ми остава водната помпа която ако някои може да кажe как точно се сменя ще съм му много благодарен понеже утре ще я доставят в магазина. А като поразгледах ми изглежда че трябва да се откачи магарето което ми се струва че би трябвало да има по лесен начин.
  7. Току що се повозих за да проверя дали ще тръгне перката и като спрях и проверих маркучите и резултата беше че студения маркуч с постепенно загрява, но и двата маркуча в последствие започваха да греят а колата не грееше, парното духа студено а газовата се включва по Късно.
  8. Здравейте колеги. От седмица някъде имам CR-V 2-а генерациа но преди 3 дни ми направи проблем. Връщайки се от центъра и всичко си беше добре колата изведнъж загря много. На сутрина понеже се случи точно до блока проверих охладителната система и досипах антифриз и всичко беше Ок. Но на следващия ден отново загря и естесвено пуснах парното на макс и задържа температурата на средата и като се позаслушах и проверих се оказа че не включва перката за охлаждане та Смених датчика на Радиатора, запалих я но перката се включи веднъж и това и беше. Сегашния проблем е че колата пак грее и перката не се включва а единия маркуч е топъл а другия студен което ме кара да мисля че Термостата си работи и прави балон и не мога да я обезвъздуша. Моля за идей че блокирах.
×
×
  • Създай нов...