Jump to content

7396

Фен
  • Мнения

    9
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно 7396

  • Ранг
    Начинаещ
  1. аз си бех говорил с него(преди доста време) даже му бех казал 4е има некъв проблем и той ми отговори 4е можеби несъм го вързал правилно и настройките несъм ги направил!което сибеше според мен измишлиотина заштото още същуия ден го дадох на 4овек който се занимава с ремонт и той ми каза 4е проблема е вътре в усилвателя!
  2. батка на4и виж са кво.щом съм пуснал темата значи преди това съм направил опит да се свържа с неготъйче ти кажа 4е е "по-редно" първо да пита6 а после си правиш заключенията нали? та писах преди да пусна темата на MVM да ми каже какво смята и защо така се получило и да ми даде некакво обяснение.10 дена го чакам да ми пише...!виждам че ми е прочел ЛС-то.а иначе по време на пращането почти не е възможно да е станало нещо.пакета беше добре опакован.еконт му беха сложили лепенка "чупливо" и сичко изглеждаше че е било добре вършено. като го дадох за ремонт, човека ми каза че нема нищо изгоряло а просто некъв проблем имало в "предусилвателната" част и немогъл да го оправи.та значи темата пак казвам: небих я пуснал ако MVM ми беше дал некъв отговор.щом неми писа следва че е знаел за проблема и е предпочел да си замълчи. батенце и ти ме кефиш.както казах по-горе!писах му лс... ама кур! на гсм му звънех... ама кур!по-добре се осведоми какво съм опитвал и след това пиши и си пусни с такова крайно мнение постчето а?
  3. преди около 40 дена ми продаде по еконт един усилвател.каза 4е си4ко му е наред.е да ама не.като ми го слагаха не6то сигнала му беше адски слаб.дадох го да ми го ремонтират и казаха 4е вътре вси4ко си изглежда наред и откриха в предусилвателната 4ст некъв проблем.в крайна сметка казаха 4е неможе да се оправи.а MVM се оказа голям измамник.несъм за 100лв които платих но оби4ам "мъжката" се правят нещата когато опира до пратки,пощи и т.н.
  4. Иди в tuning.bg и търси. Има един пич дето предлага кондензатори Dietz 1 фарад струва 75лв нов със гаранция. Имат си и електроника. Аз съм с такъв и върши чудесна работа. Магазина му е на ул. Черковна в София, като пресечеш бул. Мадрид, минаваш по моста. Долу има едно ОМВ от дясно ще ти се падне като идваш от към Мадрид. Малко преди кръстовището, завиваш на ляво, има един сервиз, правят ГТП и т.н. Там в сервиза имат магазин, продават и радар-детектори. Отиваш и си купуваш. мерси приятел
  5. кондензатор 1 ф. който има да предлага
  6. 90лв давам! не пове4е.мисли-пиши
  7. за около 70лв.да е -4 канала на около 100w rms
×
×
  • Създай нов...