Jump to content

kkoychev

Фен
  • Мнения

    4
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно kkoychev

  • Ранг
    Начинаещ
  • Рожден ден 29.04.1987

Profile Information

  • Кара
    мечтае за CiVIIIc
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Варна
  1. Ами не са ли обичайните като за по-модерните дизели - ДПФ (ако го има,но по-вероятно ще има - едва ли ще се взима кола 2006г.), съединител, ЕГР, дюзи (евентуално). Да, може да не избият тези приблеми, но май поне един от тях ще се случи в следващите години, докато при бензина май са само едни свещи, които така или иначе обаче са консуматив.
  2. Аз по-скоро клоня към варианта със 100 к.с., който м/удругото не е чак толкова рядък в Германия. А и май го има от 2008г. нататък като гледам. Иначе за дизела - да, и аз исках дизел (досега само такива двигатели съм карал), но като гледам какви ядове (може) създават нафтовите ДВГ-та след 2006г. (не само на Хонда!) и се отказвам малко по малко. А и като чета какъв разход докарва 1.8 смятам, че е приемливо за моите малко км (до 10К км на година) плюс по-евтината поддръжка безпроблемна експлоатация.
  3. Здравейте, надявам се, бъдещи колеги. Бихте ли ми казали каква е разликата м/у 1.4i DSI (83к.с.) и 1.4i-VTEC (100к.с.) освен в мощността - озадачава ме различното наименование на двигателя? По принцип ми се иска 1.8, но заради по-ниския данък мисля, че 100к.с. ще ги преживея Също така, бих се радвал, ако някой може да сподели отзиви (още по-добре, ако я е поглеждал и на живо) по тази обява за "швейцарка" - http://www.cars.bg/c1184046 Благодаря предварително на всички отзовали се!
  4. Здравейте, Обмислям покупката на 5-врат хечбек Civic 2004-2005г., но съм озадачен от дизеловия двигател и моля за разяснение феновете на марката тук Знам, че е на Isuzu, че понякога има проблеми с турбото (то кой ли Common-rail с турбо е безгрешен) и че по принцип дизела е по-скъп за поддръжка от бензина. Въпреки това ме блазни средния разход от 5.0 л (цитиран из интернет), както и въртящия момент (досега съм карал само дизели - не ме убивайте . Едното ми питане е - колко в действителност к.с. е - 100 к.с. или 101 к.с.? В cars-data.com, auto-data и Wikipedia е 100 к.с., но в много обяви из двата популярни сайта в БГ е записан 101 к.с. и в по-малко обяви като 100 к.с. (но пък там твърдят, че наистина плащат ниския данък). Също така - ще се радвам, ако някой с 1.4 90 к.с. бензинов двигател ми сподели реалния си разход на гориво, който ако е приемлив (т.е. близо до 6.4 л цитирани из сайтовете за характеристики) май ще наклони доста везните в полза на бензинката (още повече, че е "чиста" Хонда . Благодаря предварително на всички отзовали се и се извинявам, ако вече е имало такива дискусии
×
×
  • Създай нов...