Jump to content

TPAKTOPA

Фен
  • Мнения

    3
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно TPAKTOPA

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    HONDA Civic EX i-CTDi
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Watford, United Kingdom
  1. От Англия до България и обратно, няма да е никак евтина доставката, освен ако не го пращам по някой ТИР на килограм, но в такъв случай ще има доста да си почакам. Ще се пробвам в някой местен сервиз. Благодаря за информацията и предложението все пак.P.S. Тъкмо видях че се намирате във Варна. В краен случай ако не намеря решение, планувам към юли месец да пътувам към България и при всички положения ще прекарам известно време във Варна. Със сигурност няма да е с колата, но мога да го разкача тогава и да го донеса лично Принципно колко време мога да карам така и има ли възможност да се прецака нещо? Или просто ако стане по сериозна пукнатината, колата ще загуби мощнст и ще ми се увеличи разхода на гориво??
  2. Даа, до колкото чета из нета по всяка вероятност е това, явно е често срещан проблем при тези модели.Така като гледам подмяната му ще излезе скъпичко. Четох че някои ги заварят, други пък твърдят че няма да издържи дълго ако се завари. На едно място дори намерих видео на което човека си го поправя сам с някакъв QUIKSTEEL THERMOSTEEL.Някакви съвети отностно поправката. При всички положения ще отскоча до някой сервиз преди да предприема каквото и да е, но бих приел съвет от вече сблъсквали се с подобен проблем.
  3. Здравейте,Скоро купих HONDA Civic EX i-CTDi 2.2 Diesel, 2006. След не много каране обаче ми направи впечатление че при включена вентилация започва да мирише на изгорели газове вътре в купето. При натиснато копче да върти въздуха само в купето не се усеща нищо. Като я закарах на механик да и смени масла и филтри, ми каза че е погледнал но не е видял никаква пукнатина на ауспуха или нещо подобно. Някой случвало ли му се е такова нещо. Благодаря ви предварително
×
×
  • Създай нов...