Jump to content

z350

Търговски партньор
  • Мнения

    344
  • Присъединил/а се

Мнения публикувано от z350


  1. Според мен, след като си си поръчал нещо,което е изработено специално за теб , трябва да си го платиш, естествено ако е изработено качествено и при договорените условия.Предполагам че при един добронамерен телефонен разговор,дори и в този случай можеше да се измисли някакъв компромисен вариянт който да удовлетвори и двете страни.п.с.Е,поне покрай този пост,намерих и разгледах и твоята тема за дрешките, на която досега не бях обърнал внимание.Поздравления,много ми харесаха някои модели!

    О колега, 2 дена говорехме по телефона и то съвсем добронамерено :)

  2. Ситуацията е сложна, тъй като ние трябва да им се поставим поотделно на местата и да имаме и трети поглед върху ситуацията.

    Да ,ситуацията е наистина "сложна",затова предлагам да помогнем ,като съберем солидарно загубената сума на търговеца,дето прави екипи за Ф1. Така ще го спасим от фалит,а на "купувача" честта.
    Колега наистина ме развесели! Де да правех екипи за формула 1 :D А интересно как ще се почувстваш, когато сам произведеш нещо хубаво и качествено, заяват покупката му по нета, изпращаш го и после просто не ти го платят, ей така за спорта, без никаква причина, и ти си го прибереш за твоя сметка! Предполагам ще се радваш неистово нали! ;)
    • Нагоре 1
    • Надолу 1

  3. Кофти случка...Наистина има право купувач да откаже стока, въпреки, че не е приятно. Само не разбирам едно- дал е изискване да е уникална, имал е размери, направил е поръчка и от един път да се откаже...Лошото е, че много хора не са и чували за етика и отношение...Не е въпроса толкова в това, че те е " запалил" с 30лв, колкото огорчението, а факта, че не пише в темата ми говори много...п.п. Ако нямаш договор с куриерска фирма си направи за по-евтино, и ги пускай с опцията за 15мин тест. Така поне едните разноски няма да ти се стоварват да ги плащаш :cool:/>/>/>

    Здравей, :)/>/> Аз имам договор с Еконт и изпращам с 20% по-ниски разходи за транспорта. В случая пратката беше с опция преглед, и Еконт са си взели парите за доставката от клиента, но суитчера, работата по него и връщането му са за моя сметка. А този суитчер не е стандартен модел и няма да мога да го продам. В това е най-голямата ми загуба.

  4. Колега , не мисля че трябва да пращаш нищо в повече.Пак казвам , че не знам как стоят нещата с транспорта и го написах още в началото.Ако сте се разбрали да е за сметка на купувача трябва той да си покрие разноските обратно до теб но е редно пък ти да му възстановиш сумата на стоката или поне аз така виждам нещата.Пак казвам , че дрехите които шиеш са много готини на снимка и съм се замислил да си поръчам нещо но ако не ми хареса на живо и искам да ти я върна не желая да има такива теми за мен.Принципно едно е на снимка а друго на живо :)/>/>/>/>/> Нямам намерение да те компроментирам по никакъв начин ако това си мислиш а просто взех отношение в темата защото мисля , че и купувача има право.Жалко , че той не драсна нито един коментар.Поздарви и със здраве :)/>/>/>/>/>

    Колега моля прочети какво съм написал.Пратката съм изпратил на клиента с опция "преглед" с възможност да бъде прегледана и премерена. Това никога не е било проблем за мен, защото много добре знам какво върша, а на живо дрехите изглеждат много по-добре отколкото на снимките. Един от колегите тук го спомена това. В този случай клиента не е казал, че не му харесва суитчера, а че му бил малък, след като ми е поръчал размер "М" по таблицата в темата където всичко е в сантиметрии аз съм му изпратил размер "М" Суитчерът изобщо не е плащан от негава страна и аз нямам какво да му връщам като пари. Всичко до момента е за моя сметка. С мои дрехи им отбор в световните рали серии WRC, можеш да ги видиш на състезатели и механици на Нюрбургринг и аз държа на това което правя и затова имам и постоянни клиенти. :)/>/>/>/> Не знам ти как пазаруваш във интернет, защото аз продавам през нета от 2004 и не само в България. Мога да кажа, че подобен случай като този до сега не съм имал и това ме провокира да открия тази тема. :)/>/>/>/> Да купуваш или не от когото и да е си е твое право :)/>/>/>/>Поздрави! :)/>/>/>/>

  5. Колега , не мисля че трябва да пращаш нищо в повече.Пак казвам , че не знам как стоят нещата с транспорта и го написах още в началото.Ако сте се разбрали да е за сметка на купувача трябва той да си покрие разноските обратно до теб но е редно пък ти да му възстановиш сумата на стоката или поне аз така виждам нещата.Пак казвам , че дрехите които шиеш са много готини на снимка и съм се замислил да си поръчам нещо но ако не ми хареса на живо и искам да ти я върна не желая да има такива теми за мен.Принципно едно е на снимка а друго на живо :)/>/> Нямам намерение да те компроментирам по никакъв начин ако това си мислиш а просто взех отношение в темата защото мисля , че и купувача има право.Жалко , че той не драсна нито един коментар.Поздарви и със здраве :)/>/>

    Колега ти си реши за себе си. ;)/> Стоката изобщо не ми е плащана и аз няма какво да му връщам като пари! Всичко в случая си остава за моя сметка.

  6. Много точно казано :)/>/>/>/>/>/>/>/> На абсолютно всеки от нас му се е случвало да пробва дреха например и ако не я купи , погледите на продавачките са убийствени ! Чувстваш се като последният измекяр затова , че не си си закупил стоката а не малко хора даже си я купуват от неудобство..Един много пресен случай от преди 2 месеца точно по темата :)/>/>/>/>/>Приятел се прибра от New York и ми разказа как отишъл в магазин за техника и искал да си купи обектив за фотоапарата.Не бил сигурен дали ще стане и попитал продавача дали може да се пробва.Отговора който получил бил :-"Не може да го разпечатате преди да го купите но ако не стане може да го върнете и да ви се възстановят парите!"Той така и направил естествено :)/>/>/>/>/> Купил обектива , отворил го и той не паснал на апарата.Като тръгнал да го връща ( 10 мин по-късно , разпечатан от опаковката ) го попитали : -"Как желаете да ви се възстановят парите ? Кеш , в карта или чрез замяна на друг продукт без да питат ама защо го връщате , не ви ли хареса ? На повечето места в Европа е по същият начин но явно тук нещата изглеждат "малко" по-различно.Колегата с дрехите пише , че е имал само 5-6 такива случаи но ако ги разрешава в полза на клиента по този начин като тази тема някак си не го разбирам.Тази идея за рейтингите е много добра :)/>/>/>/>/> Ако я има в този форум ще ме извините но ако я няма и някой ден стане реалност в секцията купува/продава ще е много добре според мен :)/>/>/>/>/>

    Ще ти кажа как съм ги решил случаите - когато има установен проблем по моя вина, клиента получава още една дреха, без констатирания проблем, за моя сметка и с транспорт за моя сметка. В случая коментиран тук, смяташ ли че трябва да му изпратя отново същият суитчер? ;) А няма проблем и да се върнат парите разбира се :)

  7. Аз пък мисля,че продавача не прябва да го прави толкова на въпрос това връщане.Един върнал,50 други взели.Ние обаче сме свикнали само да има печалба,и то бърза,с нула загуби и ако има такива,бързо се отказваме.В напредналите икономически държави до една година можеш да върнеш всичко що си купил и употребявал,примерно обувки / сещайте се че ги хвърлят и без да става въпрос за нищо /,в името на Негово величество клиента.Други 200 клиента ще избият "загубата".Тук обаче докоснеш ли нещо и край,трябва да си жениш за него.И това го има дори в съзнанието на купувача,на кого ли не се е случвало да пробва дреха дълго време и после да изпитва вина ,че се отказва ,под опуления поглед на продавачката. Така че продавача тук ,ако иска,да внимава,надценката сигурно не е малка и си струва един "лош" клиент.Щото якетата ми харесаха и се замислих,но не искам да си видя името в подобна тема.Поздрави на всички.

    Колега, аз не съм търговец а производител, и нещата не ги произвеждам в милиони бройки, да не говорим, че в този случай става въпрос за кастъм бройка ;)/> Моите идивидуални модели изпълнени в единичен екземпляр са почти със същата цена /1-2 лв. по-висока, а понякога даже същата/ спрямо стандартните модели. Предполагам знаеш, че една единствена произведена бройка винаги излиза доста по-скъпо от стандартната. :)/> И това всички тук ммогат да го потвърдят защото цените ми са дадени в темата, а при индивидуален модел казвам каква ще е цената преди да се стигне до приемането на поръчката :)/>Аз по-коректен начин за работа не знам. Ако ти знаеш такъв ми го кажи и ще го внедря. :)/> Произвеждам и продавам от 2004 година.

  8. Колеги имайте едно наум с колегата acschnitzer, абсолютен несериозник! След като надълго и нашироко ме разпитва за разни модели /в което по принцип няма нищо лошо/ си поръча суитчер от мен, размер "М", като промених моделът заради него. Изпратих му го с опция преглед, и той го отказа като заяви, че бил много малък!, след като размерите на всички дрехи съм ги дал в таблички в темата, в САНТИМЕТРИ, не в ИНЧОВЕ или ЛИТРИ! и този суитчер отговаря по тези размери на размер "М" . Не стига, че не го взе, ами и суитчерът ми бе върнат от ЕКОНТ за моя сметка.

     

    Сега продавам този суитчер,размер „М“ на цена 29 лв. за да мога да си покрия поне разходите. На гърба му няма нищо.

     

    Публикувано изображение


  9. Колеги,В момента се провежда конкурс за спортист на Варна. :D/>/> Красимир Стефанов е един от най-добрите ни дрифтъри и участава с японка Nissan Silvia S14 в нашите дрифт шампионати. ;)/> Вече има 2 златни медала в шампионата ДП на България. От тази година започна и международни участия.Да го подкрепим с гласове в анкетата на http://sportistnavarna.com/ :D/>/> От нашата кръвна група е! Талантливо е момчето, а и да се чуе за моторните спортове в България :mrgreen:


  10. Естествено момчета че няма да му дам пари без да видя нещо .Интересно обаче ми е защо ми казва че мога да отида на място да я видя ?Ще пробвам номера с братовчеда :lol:

    Казва ти, че можеш да я видиш, защото пише че бил на другия край на континента и какво ли си вика - чак до Испания да дойде .. Пълен въздух не си губи времето :lol:

  11. Въпросът е изключително интересен! ;) Аз ще дам един друг поглед към това, защо съществува не само Акура, но и Лексус/Тойота/ и Инфинити/Нисан/ Страшно много мога да напиша но ще съм кратък за да не отегчавам. ;) През 1975 година японските автопроизводители нахлуха в САЩ. Флагманът на това нашествие беше Хонда Сивик CVCC. Моделът не само беше катастрофално различен от тогавашните безмислени американски крайцери, но за ужас на американците на технологично ниво, което те не са подозирали, че може да съществува на тази планета. Лек пример - двигателят на CVCC-то, от там идва и моделът, още през онези години забележете, има допълнително впръсквлане на вода в цилиндрите и изключително чисти отработени газове. Нали се сещате, че за екология да се говори по онова време и то в страната най-голям разсипник на ресуси.... ;) Най-комичното в тази ситуация е че америкаските управляващи точно в този момент се опитват да се направят на най-позорливите и напредничави и приемат закон за нивото на замърсяммммване на изгорелите гозове зхвъряни от автообилите. Какво се оказва - моделът на Хонда със споменатия двигател се оказва единственият който отговаря на изискванията на този прогресивен закон ;) Какво става - дъртите хитреци /разбирай американците/ променят закона и свалят изискванията за тези замърсявания за да не се продава само Хонда в САЩ ;) ;) ;) Междувременно Тойта и Нисан /тогава под търговската марка Датсун/ също навлязоха здраво в щатие и се получи жесток удар по американското автомобилотроене. В Детройт - царството на американските автопроизводители настъпи паника. Знаете че автомобилната промишленост на една държава е гръбнакът на икономиката и.Стигна се до там че на определени организирани и пригодени за случчая места, срещу заплащане, американците отиваха да трошат с чукове японски автомобили и това се превърна в бизнес! На война излезе и цялата пропагандна машина на "великата" американска държава . Холивуд бълва филми в които лошите карат японски коли а добрите ги разгромяват "яздейки" Форд GMC или друга подобна бръкма. Артър Хейли пък написа смехотворният роман Колела във възхвала на американското автомобилостроене. В него се разказва и как в японските коли някои детайли били вързани с канап.Ще попитате какво общо има всичко това с Акура, Лексус и Инфинити.Представете си, че имате една нация от изключително тъпи и умствено ограничени поданици, на които им работи само първосигналната система!!! Като чуят Хонда, Тойота или Нисан не могат да спят, получават страхова невроза, нощтно напикаване и т.н.Японците също са стари тактици и психолози и ето ви Акура, Лексус и Инфинити. Заводите са американски и в тях работят американци. Самите американци считат тези марки за американски автомобили. Отделно типичното прозводство за конкретня пазар и т.н.Просто решение на въпроса нали?! ;)


  12. Еее благодаря колега това доста ми помогна значи размер /М /---Model H 00008 - Емил Атанасов Кискинов...,само да попитам на гърба на фанелката има ли нещо? Надявам се до 14-00 да се видим че после трябва да пътувам .

    На гърба няма нищо, но може да се сложи :) Дай ICQ или Skype на ЛС ако имаш да не спамим :)Дай и тел

  13. я гледайте тази серия какъв майтап е.....за тия дето отбират от английски де.смешка

    Това е олицетворението на английската автомобилостроителна мощ в момента :) След като продадоха Ровър на немците вместо на Хонда....

  14. Здравейте,

     

    Тъй като някои от вас ме попитаха дали ще дойда на срещата в неделя, направо да питам кой ще иска фланелка. Който е купувал от мен знае за какво качеството става въпрос :)

     

    Публикувано изображение

     

    Публикувано изображение

     

    Фланелка с къс ръкав 17 лв., блуза с дълъг 25 лв. Черни

     

    Който се интересува направо тук да дава размерът който носи и трите си имена. За неделя ще са готови :)

    Поздрави!

    Андрей

    0888 520 420


  15. Какво пък му е лошото на българския АУТО БИЛД та казвате че TOP GEAR е пъвото свестно сигурно ще е яко но има и други изчерпателни списания.

     

    Те не са ли го прекръстили вече на Golf-Roomster Bild? :whip: Тва е ебати и тъпото списание, само реклами на Голф и Шкода във формата на тестове. Който си плати - тоА


  16. ТукНякои хора стават смешни, като се изказват неподготвени ;)

    Тъй като аз всъщност съм от Нисан форума мога да ви кажа, че BG_Max ръси простотии от доста време в нашия форум. :) Обикновено аз съм му един от най-върлите опоненти като се подвизавам там със същия ник както и тук. Все пак обаче сме свободен форум стига да не се стига до преки обиди.Иначе имаме и маймунеци в писането, но това са най-вече членовете ни от САЩ, които срещат проблеми с кирилицата.

    Тия хора имам чувството, че май са под 16 всичките...Като им гледах темата - само върховни глупости. А тоя Калифорниеца май кара Хонда от тия с дистанционното още... :P

    Колега мога да ти кажа, че аз съм над 16 и информацията ми идва от източници да речем като тозиhttp://www.anusedcar.com/ ;) Между другото доста полезен :(

  17. Като основател на Honda F1 Racing Частен Фен клуб на Honda F1 Racing във форума на Списание Клуб Ф1 съм убеден в силното представяне на Хонда във формулата през този сезон. :D След като миналата година най-после пуснаха свой тунел и като се знае какви двигатели са спобни да произведат, въпреки замразяването им.Давай Хонда! :huh: Да им набием чемберите :P

×
×
  • Създай нов...