Jump to content

nepoznatiq

Фен
  • Мнения

    19
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

5 Neutral

Относно nepoznatiq

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Добрич
  1. Вече всички си получиха чорапчетата! Надявам се, че няма недоволни ?! Искам да Ви благодаря, че всички си удържахте на думата и никой не се отказа. Поздрави!
  2. Ще се радвам да чуя отзивите на колегите, които вече си получиха чорапчетата. Дано сте останали доволни!? Поздрави!
  3. Здравейте, колеги! Първата поръчка пристигна, сега почвам да пиша ЛС на всички, които се записаха за нея.
  4. По-назад в темата съм писал, че и двете поръчки са пуснати. Чакаме да дойдат, в първия ми пост съм отбелязал, че е около месец времето за доставка. Като пристигнат ще пиша ЛС на всеки поръчал. Поздрави!
  5. Да от Добрич съм и за мен не е никакъв проблем да ги вземеш, стига колегите от Варна да са съгласни!
  6. Да, точно защото съм нов потребител и ми нямате вяра(нормално е), затова не искам парите в аванс, а ще изпратя чорапчетата по куриер с опция за преглед. След като пристигне стоката ще пиша на всеки поръчал по отделно и се надявам, че всички са мъжкари и ще си удържат на думата. Благодаря на колегите Zlatozator и Mkilla, че ме подкрепят по този начин! Поздрави на всички!
  7. Колеги вече се запълниха бройките и за втората поръчка. Вече съм я пуснал и я чакаме!А относно въпроса на chris_barnes:Kакво да стане..?! .. ще ме прецакате! Силно се надявам, че няма да стане така.Поздрави!
  8. Колкото по-бързо се съберат 10 желаещи, толкова по-бързо ще си ги получите!
  9. Поръчката е пусната колеги, надявам се вече да пътува насам, като пристигнат чорапчетата ще пиша на всички поръчали. Ако се съберат нови 10 желаещи, мога да пусна и втора поръчка за доставка.
  10. Ще се заплаща, като си получите пратката по еконт. Надявам се, че всички ще сте коректни. Вече има 7 желаещи, търсят се още трима. Поздрави!
  11. Вече са поръчани 4 комплекта. Остават 6 до пускане на заявката.
  12. Здравейте, колеги! Имам възможност да доставя по поръчка универсални чорапчета Mugen Power. В комплект са по 2 броя, цената на комплекта е 13лв. Срока за доставка е около 30 дни. От гр.Добрич съм и ще ги изпращам по куриер за другите градове. Заявката ще я пусна при събиране на желаещи да закупят 10 комплекта. Ето и малко информация за продукта: 100% чисто нови универсални чорапчета за автомобилни капачки. Цвят: оранжев. Материал: огнеупорен плат Дължина: 140 мм Диаметър: 70мм (разтеглив) Блокира прах, отломки и от натрупване на замърсявания. Държи затегнати капачките и предотвратява жизненоважни загуби на течности или разливи. Лесни за поставяне. Стават за всички модели автомобили.
×
×
  • Създай нов...