Jump to content

airforce

Фен
  • Мнения

    7
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

-1 Poor

Относно airforce

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    Акорд 1.8 2000г.
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Плевен
  1. Аз се извинявам ако наистина има теми,но за конкретния мотор доста търсих и мисля че няма.
  2. Здравейте колеги,проблема ми е следния когато Акорда ми загрее оборотите са ми около 400-500 като понякога падат и малко по-ниско,но колата не гасне а започва да тресе.Когато двигателя е студен няма проблеми оборотите са около 1200 .Двигателя ми е F18B2.Проблема е както на бензин така и на газ,като на газ я карам от скоро от около 300-400км.
  3. Здравейте,колеги колата ми е Акорд 99г. и имам проблем със загуба на хидравлична течност.Колата я купих преди около месец и още тогава забелязах че е хвърляла масло по левия носач,имаше и скъсан маншон от същата страна на рейката.Обслужих изцяло колата като майстора смени маншона и семерина на разпределителния вал като мислехме че от там е теча.След изминати около 100-150км. ми направи впечатление че хидравличната течност беше под минимума и помпата започна да свири,долях около 200мл. и свиренето изчезна.Ходих при майстора,но беше зает и не можа да погледне колата та отидох при друг и той ми каза че е от рейката.Самата хидравлика ми се струва че е перфектна няма чукане или луфтове,но този теч е голям проблем.Моля ви за съвет и добър майстор в Плевен за да знам какво да правя.Прочетох за рециклиране в ТУ-София,за майстор от Ч.Бряг и за някакви добавки за спиране на теч и евентуално втора ръка рейка та ако може да ми дадете съвет ще съм ви благодарен.
  4. Двигателя е F18B2.Благодаря ви за инфото колеги!
  5. Колеги,колко литра масло побира Акорда и какво бихте ми препоръчали?Благодаря!
  6. Благодаря на всички за мненията и на колеги от форума който ми направиха страхотни предложения и цени ,просто исках инфо и за това споделих днес си поръчах всичките части от аутоплюс и цената ми беше с около 160-170 лв. по-надолу от спомената ми от майстора,като дори някой от частите са по-качетвени например ролките са на ina, а относно градския с обслужването на пасата беше ми по-евтино наистина, но аз съм избрал марката и тя е ХОНДА така че няма какво да ме върне назад дори и цените да са в пъти по-високи от това което са.Успех на всички!
  7. Здравейте колеги,от два дни съм горд собственик на акорд 6 1.8 99г. впечатленията ми от колата са отлични,но днес ходих на майстор и малко се разочеровах от цените за обслужване.Не знам как точно трябва да се обслужи колата но майстора ми каза следните цени- Водна помпа 79лв.,ангр.ремък голям 46лв gates,ролка ангр. голям 54лв. sks,ролка ангр.малък 43лв.sks,ангр.малък 30лв.gates,масло Яко(ако може мнение за него) 10w40 +500 77лв.,филтър маслен 7,5лв,възд.филтър 28лв.,филтър купе 20лв.,имам омасляване вероятно от семерина на колянов вал цена 18лв. и другите две по около 8лв.,маншон на рейка ляв 20лв.,горивен филтър 23лв.,гарнитура на капака за клапаните според майстора трябва да се проверят 18лв. и за труд 120лв.тотал около 600 .Не знам дали трябва да се сменят всичките неща но ми се струва че излиза доста като цена.
×
×
  • Създай нов...