Jump to content

mexes

Фен
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно mexes

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Ботевград

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. Днес свалих една от свещите и видях,че има сериозен нагар.Ще пробвам да направя някаква промивка да двигателя и да сложа нови свещи. За бронята може и да е оригинална,но обърнах внимание на други Акорди и видях,че няма капаче от ляво. Предишната ми кола Хонда Сивик 7 я карах на отворен прозорец и не съм усетил никаква миризма.Явно Акорда има 2-3 различни проблема. Няма да бързам с ремонта,защото ще е доста скъп.
  2. Аз за пръв път чувам за такива клапи.Колата сигурно е със сменена задна броня защото има извод за втори ауспух явно е от К24. За съжаление и това го видях след покупката.
  3. Не се забелязва теч на масло от картера или от друго място,но трябва да огледам по внимателно.Относно маслото изчетох доста теми из форума и го смених.Первоначално сложих 5W 30 Xado,но го изгори от максимим почти до мимимума за 1000км. Миналата седмица смених маслото с Amsoil 5W 40,но за около 500км. горенето продължава.Трябва да кажа,че 60-70% от този пробег е каране по магистрала. Относно катализатора чека свети постоянно и мисля да купя такъв от ebay,но незнам дали ще помогне с миризмата?
  4. Не е червен. Друго което усещам е миризма на изгорели газове на отворен прозорец дори в движение с 60-80км.На затворен прозорец не се увеща.От ауспуха не забелязвам син пушек,бял пушек или нещо такова.
  5. Здравейте колеги.От скоро съм собственик на Акорд К20А6 2003г.Колата е нов внос и търговеца е премахнал катализатора и е заварена тръба.След около 1000км пробег видях,че маслото е паднало на минимума.Някъде прочетох,че някой японски автомобили след премахване на катализатора започват да имат сериозни проблеми с горене на масло.Въпросът ми е може ли този разход на масло да се дължи на катализатора или всичко е ясно,двигателят се нуждае от сериозен ремонт?
×
×
  • Създай нов...