Jump to content

Pa4oOOooOO

Фен
  • Мнения

    11
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

  • Days Won

    1

Pa4oOOooOO last won the day on Март 2 2021

Pa4oOOooOO had the most liked content!

Обществена Репутация

8 Neutral

Относно Pa4oOOooOO

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    honda civic
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    България

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. Здравейте отново, искам да попитам това ли е регулатор на налягане на горивото за тази хонда? Благодаря предварително на отзовалите се.
  2. Проблема е решен, благодаря за информацията, всички бяхте много отзивчиви. Хубав ден.
  3. Здравейте, колеги имам следния проблем: колата си пали и върви супер, проблема е на ниските обороти примерно при смяна от висока на ниска предавка с малко обороти и направо угасва, изгасва също и както стои на обороти, правихме и диагностика слагам снимка от грешката, ще ви бъда благодарен за някакво мнение по въпроса. Проблема е от доста време ту се оправя за няколко месеца и после пак се появява.
  4. Здравейте, отново. След развиване на датчика се оказа, че едно от крачетата му е прекъснато и е останало в буксата и не е давало хубава връзка. Бърза смяна на датчика и нова букса и всичко е както преди. Проблема е решен. Надявам се темата да е била полезна за някой.
  5. Да парно има. Ето две снимки от диагностиката на двата датчика. Оказа се че датчика който е на радиатора и включва перките е постоянно на 100 градуса. И от там и перките са нон стоп включени.
  6. Да за температурата ми стана ясно, благодаря. Но понеже е зима и за това не ми се вижда нормално тия перки да се включват. Тази сутрин вече се включват директно с даването на контакт. След малко съм на диагностика да видим датчик ли е реле ли е? Ако отстраня проблема ще пиша от какво е било точно, може да е полезно за някой.
  7. Благодаря за отговора. Беше ми много полезен.
  8. Здравейте колеги, колата е Хонда Сивик 1.8 бензин 140 коня от два дни имам следния проблем, при съвсем малко загряване на колата се включват и двете перки на радиатора след известно време спират после пак тръгват колата не може да загрее стрелката не отива до средата колкото и да я карам. Маркуча след термостата си стои студен най вероятно не отворя втория кръг. Някой имал ли е такъв проблем?
×
×
  • Създай нов...