Jump to content

biser4ovr

Фен
  • Мнения

    4
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно biser4ovr

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    Honda CRV
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    UK
  1. Карам на бензин повече от 100 мили градско(с изолиран изпарител)-НИКАКВИ ПРОБЛЕМИ! Пробвах да свържа изпарителя САМО НА ВХОДА НА ПАРНОТО (нямах трипътници),колата работи добре-но изчезна парното напълно!!! БЛАГОДАРЯ МНОГО ЗА СЪВЕТИТЕ помогнаха ми . Аз търсях повредата?! -Изпарителя-ФАКТ . Утре взимам 2 трипътника и съм в Джаза ........ Благодаря отново ...Край на темата.
  2. Дааааааа .Изолирах изпарителя!!!Минах около 30 мили(около 50 км)градско-беше ме страх извън града да излизам-никакви проблеми!!!Отваря втория кръг на водната система,пуска си перките,парното работи,температурата стой на средата -нормално!Ще покарам така тази седмица да се уверя че всичко е от газта.ЗНАЧИ !!!-ВЗИМАМ ОТ ВХОДА НА ПАРНОТО С "ТРОЙНИК"ЗА ВХОДА НА ИЗПАРИТЕЛЯ........ПОСЛЕ ИЗХОДА НА ИЗПАРИТЕЛЯ СВЪРЗВАМ ПАК С "ТРОЙНИК"КЪМ ИЗХОДА НА ПАРНОТО?!Надявам се всичко да е наред. Благодаря за съветите....
  3. Точно от този "U" маркуч е вързан изпарителя ми. Но се замислям защо монах 4000 мили без проблем-на газ??? От кой маркуч е е добре да се вземе ?Току що свалих термостата ще го сваря да пробвам-но мисля при всички полужения да взема нов-така и така съм го отворил.До довечеря ще сложа новия.сега ще ми е удобно да сменя маркучите на изпарителя!--но от къде ???
  4. Много се радвах на новата ми CRV-но за много кратко.Загрява и загрява.Тръгнах за Шотландия,в Сърбия по магистралата нямах проблем,но при спирането на касите-ВЕДНАГА започна да вдига температурата до максимума.Спрях-погледнах изхвърля водата през преливника.Колеги ме посъветваха смени капачката първо.Супер.Стана.Тя е била проблема.Минах около 4000 мили за 3 месеца -без проблем! Сега ПОНЯКОГА изхвърля водата пак по същия начин ,остава без вода и почва да загрява за секунди.Пробвах с друга капачка на един приятел от колата-отнова тръгва да загрява.НЕ ГО ПРАВИ ВСЕКИ ПЪТ.Карам градско 7 дни в седмицата от който 2 дни се опитва да загрява.НЕ МОЖЕ ДА ПРОДЪЛЖАВА ТАКА. Незнам от къде да почна -нова капачка,термостат,датчика до термостата,изпарител(неправилно свързан),или гарнитура-глава(не ми се вярва-или не ми се иска).
×
×
  • Създай нов...