Jump to content

Bemo

Фен
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Bemo

  1. За съжаление нещата не се промениха много. Когато паднаха температурите вътре си остана хладно, освен при извънградско когато се стопля достатъчно, че да намаля парното. Явно нещата отиват на запушен радиатор или нещо от рода. Ако някой има опит с подобен проблем нека сподели.
  2. Благодаря за насоките! Открих проблема. Оказа се, че жилото се е откачило отвътре. Очаквах да трябва да разглобявам таблото, но се оказа, че е на доста по достъпно място (над педала на газта). Странно е, че не са сложили никакъв ограничител и дори след като го закачих се измъкна след няколко завъртания. Наложи се да го закривя леко с пръсти. Не знам колко ще издържи, но поне вече знам къде е проблема. Към края на седмицата като паднат температурите ще пробвам топлото. Добре че не ходих да ми отпушват радиаторчето за > 85лв.
  3. Здравейте, От доста време насам, когато температурите паднат около и под нулата вътре в харвито е доста студено, особено когато колата е спряла на празни обороти. При извънградско купето успява да се стопли, но при по ниски обороти си е за шапка и ръкавици вътре. Антифризът е сменен миналата година. Реших да погледна под капака и видях нещо което според мен е клапан със жило през който минава тръба която влиза в купето (виж картинката). Жилото не се мърда независимо от положенията на врътките в купето и при движение на ръка се движи сравнително свободно. Не съм сигурен обаче дали не се управлява от някакъв автоматичен механизъм. Възможно ли това жило да е откачено от някоя врътка на таблото и това да е причината за слабо работещото парно? Бихте ли дали насоки как може да се оправи или каква друга може да е причината за слабото отопление?
  4. Колеги, от седмица и нещо съм в отбора на HR-V. Забелязах че не ми свети подсветката на LCD дисплея. Ако някой знае каква е крушката нека сподели, за да си я набавя преди да разглобя таблото.
×
×
  • Създай нов...