Jump to content

djakumo

Фен
  • Мнения

    11
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

6 Neutral

Относно djakumo

  • Ранг
    Начинаещ
  • Рожден ден 13.05.1988

Profile Information

  • Кара
    civic 1.5i vtec-e,mitsubishi challenger,mitsubishi colt
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    enniskillen
  1. мдаа признавам че това за интериора е вярно ама мое и колта да стане за тази работа аз без това не го карам почти а пак на хондата да и вдигна мощноста малко че сега е доста тешка и върви като дизел или трактор по скоро ,пак за парите не е толкова страшно имам приятел които има морга така че някой части от там а за другите от касата на сервиза ,някой да знае кой двигател на хонда е най походящ за турбо ,мое би от хонда легенд ?
  2. така а по темата това са драговете за които говоря: http://www.youtube.com/watch?v=El55ntN-LDo двапати в годината са ,за първо място е 30,000 лв. за второ 20,000лв и така нататак ,та според вас какъв двигател и скоростна ще свършат работа?ако някой кайе нещо стойностно ще съм му благодарен .
  3. ок ясна е работата тук сте на принципа ако не е както аз го знам или ми харесва значи е грешно ,но все пак благодаря нколкото стоиносни мнения които прочетох ,а за другите то преди всички са били обедени че земята е плоска преди някой да и покаие че е кръгла но както и да е ,и все пак гогато е готова ей така за спорта ще пусна някоя снимка и малко тестове за песимистите пак ако че познанията са ми малки и от някоя кръчма или мое да ми се е присънило нещо .
  4. ей ама весело тук при вазе бре ,ама та по темата пари има време не отне ми три месеца да я свърша отвътре през свободното време и я карах по тенекии пре това време ,а пак за колоните и другите дранкулки то те се свалят за около 10 минути ,и за задното мое и задно що да не всичко става само мерак да има
  5. хибрид от б серията на хонда мое би,мисля да е готова за драговете догодина ,не е задълително да е 2 литра мое 2.4 3.0,аз за това питам тук ,някой които е правил нещо подобно или е чувал ,идеята е този двигател ако мие да искара повече от една година
  6. мислех по въпроса и се чудех дали да е червена или матово черна с малко червено,не съм голям фен на червените коли от вън ,пак сега идва ред на окачването и двигатея някакви идеи за двигателя трябват ми към 400,500 коня горе долу нещо като 2 литра тlин турбо дали ще свърши работа ?
  7. здравейте , просто исках да чуя мнението на колегите или ако някой има някаква идея винаги е добре дошла.
  8. а това са новите джанти: смених всички фабрични тонколони. някой знае е ли как най добре да санирам вратите и багажника?
  9. пробвай това http://www.ebay.co.uk/itm/GENUINE-CARBON-FIBRE-FORCED-COLD-AIR-FEED-CAR-INDUCTION-KIT-UNIVERSAL-RAM-FILTER-/300834634395?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item460b243a9b
×
×
  • Създай нов...