Jump to content

Commonrail

Фен
  • Мнения

    2
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

1 Neutral

Относно Commonrail

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    C180
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    SOfiq

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. Мда, тези коментари ги чета няколко дни за да осмисля написаното. Екстериор и интериор не ги коментирам, точно те ме дърпат към хондата.... за мен като технически данни нито 1.4, 1.8 могат да се сравняват с 2.2... 1.4 ходи бавно а харчи повече от 2.2дизел, 1.8 бих взел ако се възползвам от качествен майстор на газ или ментан, но не знам дали си струва да се слага на такава хонда. Ако съм честен возията ще ми е проблем, кара ми се кола автоматик, защото като караш по цяло ден градско и извън и ти писва адски много само да ръчкаш 1,2,3...това с пластмасите дето скърцат е доста неприятно също... карал съм голф 3ка и е адски отвратително да ти скърца пластмасата. В момента трябва да избера между уникален интриор и екстриор и пъргав двигател... или примерно грозна Ц класа от 2002-2003та автоматик. Интересува ме има ли някакви готини екстрички дето да не са за сигурността, а такива глезотийки, не знам дали ще попадна на "executive" за 12-13 хиляди които са минимума за тази кола. Имам време няколко месеца да обмисля добре нещата. И все пак не можах да разбера, хондата как се чувства като е в движение - вози твърдо ... е да и ферари вози твърдо, ама прави кеф от шофирането и то огромен Ще се радвам темата да продължи и да изказвате мнения. Благодаря на griefman и ADH-Honda
  2. Здравейте колеги, нов съм във форума, може би в продължение на два часа четох разни неща за 8ма генерация, но всичко беше персонално.... на кой не му светят фарове/акумулатор/табло/... много исках да прочета някаква тема която обеснява като цяло усещанията и чувставата които ти дава този автомобил. Може би има такава тема, но не съм бил достатъчно старателен в търсенето си. Аз не съм собственик на Хонда, но много ги харесвам и се надявам в идните месеци да се сдобия и да стана пълноправен член на форума - за това съм и тук да поразпитам преди да направя тази важна и голяма крачка.Не робувам на марки харесвам почти всичко може би VAG GROUP не ми допадат заради фирмените им игрички... както и да е. За визията на Хонда Civic мога да кажа само добри неща както вън така и вътре... придава чувството, че караш автомобил от по-висок клас.Няколко въпроса ми изникват веднага в главата... 1. Защо двигателя 2.2 140 к.с дизелов се продава на същите цени като примерно 1.4 или 1.8 бензинови.... като стартовата цена когато са били нови със сигурност е била доста по-висока от на бензиновите. Има ли някакъв проблем с този двигател.2. Гледам техническите данни на 2.2 140к.с и от неофициални източници пише, че 0до100 вдига за 8.3 а за пример мога да дам Ауди А3 което е със същите коне и изостава със секунда и половина до 100тка. Това са неофициални данни... та мисълтта ми е дали са толкова пъргави.3. Също много важен въпрос ми е - Как вози колата, защото слезнах от стар Мерцедес и се качих във фиат временно и ми падна ченето, нямам нищо против фиатчето, но не бих издържал да го карам още дълго. А нямам пари за мерцедесите които ми допадат. В момента се сещам само за това... може би утре ще питам още нещо, ако се сетя.Благодаря предварително!
×
×
  • Създай нов...