Jump to content

disc

Фен
  • Мнения

    4
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно disc

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    Honda Civic Sport 1.6 VTEC
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    London
  1. Явно и това не е проблем,защото вдига максимум 4000об само като е на свободна,като е в движение си вдига над 7000об.Остава само да разбера от къде идва тоя шум.Звука се появява изневиделица,шуми все едно двигателя (D16V1) ще хвръкне от коша,така 1-2 минути и после изведнъж изчезва(вж клипа по-горе).Някой да има някакви предположения?
  2. Благодаря за жокера братле. Оказа се че акумулатора е с окъсена клетка и напъва дотолкова динамото че колата гасне. С друг акумулатор пали що годе добре. Излезна и нещо друго-като я форсирам на свободна,максимума обороти които вдига се кастрират до 4000 оборота максимум??? Проблем ли е или стария собственик я е кастрирал? Ето и линк към клипче в youtube в което показвам за какво става въпрос:
  3. Здравейте маниаци,зета ме зариби по Хондите та и аз се сдобих с една и ето ме във вашата секта Та да преминем към проблема:За да запали пустото чудо,трябва да държа газта натисната,и когато запали трябва да я държа в обороти,иначе гасне.След като поработи 4-5 минути е фърси-пали си от раз,но като е студена-трябва да я поддържам докато позагрееПоразгледах форума но не видях някой от вас с подобен проблем и пуснах тази тема.Ще съм ви благодарен ако ме ориентирате къде да пипам.Има и още един проблем с шум който се появява и изчезва но утре ще направя клипче,стига ремонта на акумулатора и да е успешен (знам тайната за ремонт на скапан акумулатор )Малко повече информация за колата:Няма газова уредба,англичанка е,на 130000 мили е двигателя,сменен ангренаж,с климатик,съединителя е ок,като загрее оборотите забиват на място-не играят,като я карам е мъртвец на ниски обороти и незнайно защо не иска да пили гуми,въпреки че си дърпа докато е в движение във всички скоростиТова е в общи линии. Благодаря предварително
×
×
  • Създай нов...