Jump to content

Кръчмонавта

Фен
  • Мнения

    107
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от Кръчмонавта


  1. Линк: https://www.ato24.de/en/ravenol-hve-high-viscosity-ester-oil-sae-10w-50.html

    Вид и количество: RAVENOL HVE High Viscosity Ester Oil SAE 10W-50   5L

     

     

    Стойност на поръчката: 1* 35*1.9675 =  70 лв

    Начин на плащане:

    Парите ще бъдат преведени по сметка в ОБЕДИНЕНА БЪЛГАРСКА БАНКА АД

    Начин на получаване:

    Лично в кв. Малинова долина

     

    Благодаря!

    • Харесвам 1

  2. Това се казва леща или гарнитура. Както искаш му казвай и ако няма промяна в свързването на тръбите( чиста заварка или друг вид свързване, което не изисква леща), трябва на 100%. Обаче ти щеше да разбереш, ако няма. Защото щеше да ти бучи на главата, като изнасилена косачка.

    • Нагоре 1

  3. До колкото помня, като свалиш 2та джоба под парното(там дето се оставят цигари, телефони тн) то е с 6 или 4 винта от 2те страни общо, после светваш с фенерчето отдолу и виждаш от 2те страни на часовника 2 винтчета, отвиваш ги и изпада. Ако искаш да ти свети през цялото време срежи черно-червената жица (другите бяха жълта, бяла с нещо и черна ??).


  4. Crazy job споко човече, окей може би съм се объркал, обаче когато го дръпнеш към теб лостчето превключваш на къси-дълги, обаче не можеш да премигнеш само(можеш, но не докрая защотото тогава превключва) или аз се бъркам, защото при мен на две 6ци ми е било така. 


  5. До колкото те разбирам, искаш само да можеш да премигнеш с дългите(да предупредиш насрещното движение за нещо или да пропуснеш някого и да му дадеш сигнал), тогава не, нямаш такава опция и нито един друг сивик я няма(така са проектирани лостчетата).


  6. Даже има отопляеми и електрически! Всичко е въпрос на пазар, изисквания, ниво на оборудване(в по-студените държави всички седалки са отопляени, в Япония обичат екстрите и затова са електрически и т.н.) Горе долу е тва. 

    ПС: защо лостчето за вдигането на пасажерската седалка е отвътре откъм шофьора? Ми той май през цялото време се вози в колата и му е удобно :D :D 


  7. Тези Eibach свалят само 35мм, така че нищо няма да им стане на стоковите амортисьори, не се притеснявай. Жълтото кони се регулира на твърдост, а по новите и на височина. Оранжевите са бюджетния вариант на кони за ъпгрейд на стоковте, както и червените( малко не знам каква точно е разликата).Червеното също се регулира на височина, но не и на твърдост. Принципно ги редят червено, оранжево и жълто(като най-добро).


  8. Много далеч от това само мога да ти кажа. Просто исках и аз да оставя едно мнение щото тая гняс по-нагоре направо ме подразни, особено когато няма общо, супер точен  си е. А ти, покупка от него направи или само така да има лява и дясна страна? ( не се заяждам, ако си купил кажи, ако ли не - ??? защо коментираш?)


  9. Здравейте,


    Продавам си халогените от колата, нямат никакви проблеми с едната разлика, че оригиналните капачета ги няма, но има други за тях. Към халогените давам всичко нужно за монтаж (кабели, копче, планки тн) Намират се в София, но пращам и в цялата страна. За повече инфо-ЛС. Цена 110лв


    post-27319-0-68187900-1457350198_thumb.jpg

    post-27319-0-08427600-1457350208_thumb.jpg


  10. Никакво ФК, ужасно е!(много твърдо и не е готина возията, тънки пари-лоша возия), може да си боцнеш само пружнини, ако търсиш да ти е като стоковото и все пак да е малко-по твърдо си търси прогресивни пружини(погледни в нета), като ти предлагам Eibach ,защото си вози меко и приятно, малко по-ниско и по-спортно(Идеално за града). 

×
×
  • Създай нов...