Jump to content

animal

Фен
  • Мнения

    11
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от animal


  1. Ами като я купувах по спомен беше някаква полска май за 40 и нещо лв,със сигурност е ментърлак :D .Спирачна течност имам 1л метална кутия на bosch.За твърдия педал и аз клоня към притискател,но някак ми се искаше да е от долната помпа и целия проблем да е от нея ама...незнам ще видим какво ще излезе.


  2. Сега,като купувах колата преди 5 години педала си беше твърд.Мина време и горната ми помпа протече и си я смених,с нея смених и течноста естественно.Педала пак си остана по твърд от нормалното.По майстори не съм ходил процедурата е елементарна.Та понеже не виждам течове се чудех към коя от двете да се ориентирам.Както и за твърдия педал дали като причина може да е от долната помпа.


  3. Здравейте колеги.

    Потъна ми педала на съединителя на Crv 1.Няма мазно нито по долната нито по горната помпа.Течност има напомпах няколко пъти с ръка педала и се оправи.Сега обаче се притеснявам да тръгна на далеч,че да не ме остави и се чудя в коя от помпите да търся проблема.По принцип преди 3 години бях сменял горната помпа.


  4. Колата се излекува сама :) Днес слизам да пробвам пак и при подаване на контакт гледам зеленото ключе светна завъртях и запали.После още няколко пъти пробвах и нямаше проблем.Но щом се е появил един път,може би ще го повтори проблема.Ще напръскам с контактен спрей букси,клеморед пък ще видим.


  5. Здравейте колеги,много кофти проблем црв-то не иска да запали.След даване на контакт въртя ключа и стартера не върти.Забелязах,че лампата за имобилайзера (зеленото ключе) не светва.Колата има аларма,но едва ли да е от там проблема.,Дали проблема е в имобилайзера и как да разбера?Колата е црв 1-ва ген.Проблема ми се случи днес за първи път и не е имало никакви признаци преди това.


  6. Здравейте колеги от скоро съм собственик на хонда црв 1 ген.Като цяло съм много доволен от колата,но имам проблем който много ме дразни.Педала на съединитела освен,че скърца е и много твърд.Въпроса ми е дали причината за това да е от помпата или е от съединителя?Иначе не боксува и си отделя нормално.

×
×
  • Създай нов...