Jump to content

thugstyle

Фен
  • Мнения

    6
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от thugstyle

  1. Здравейте,колеги! Имам неприятно виене,когато карам над 5.5 оборота.Сивик 5 ген е колата.Странното е,че започна да го прави от 2-3 дена...Дайте съвети Благодаря предварително. Поздрави.
  2. Здравей,колега! При теб също ли педала не се опъва докрай,или само скърца?
  3. Привет,колеги!Подвел съм Ви-колата не е с жило,а с помпа.Има течност,в казанчето.Ето,какво мисля да прави:първо да сменя маркучето през,което минава течността,ако проблемът не се реши остава да е,в помпите.Долната помпа е суха не е омаслена затова ако не е проблемът,в маркучето остава горна помпа на съединител?Помагайтеее )))) Поздрави!
  4. Здравейте колеги!Имам следният проблем и ще съм благодарен,ако помогнете .Става дума за Хонда Сивик 5ген 1.3 75 коня.Проблемът е следният-от време на време,когато натисна съединителят не се връща до край до горе,когато напомпя съединителя няколко пъти и се оправя.Прави го рядко,но трябва да се направи нещо.Също така,когато натисна съединителя има скърцане чува се отвън,точно от него.Мисля,че трябва да е жило,но не съм сигурен.Благодаря предварително,поздрави!!:)/>
×
×
  • Създай нов...