Jump to content

Art

Фен
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно Art

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    БМВ 320 Д
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    шумен
  1. Здравейте момчета,доколкото разбрах добре е ,да не е на повече от 150к.Да е със сервизна документация и по възможност от Германия,ама от дилър якоина Хонда или от немец.Ако някои има такава да ми пише още нещо моля.
  2. Много благодаря.Малко се поуплаших от писаното за дифа.,съединителя,маховика ,веригата и не разбрах от кога моделае с филтър за твърди частици. Ако е на околоо 200 000 км. дали са прекалено много.
  3. Публикувах темата в грешен раздел .Моля да ме извините за повторението!Здравейте , моля ако въпросите които задавам са дискутирани ,кажете къде да прочета.Нов съм във форума . Нямал съм никога автомобил с марката Хонда ,още повече такъв вид.Мисля да си взема дизел CR-V 2005-2007 г.Не съм решил твърдо.Нов внос по възможност от Германия.Моля ви за обективно мнение на собственици на такъв автомобил ,които са минали поне 50 000 км.Не знам нищо за специфичните слабости на конкретния двигател.Имал съм три дизелови автомобила и знам ,че са по капризни и по-скъпи за подръжка.На мен обаче ми харесват повече.Да ви кажа старх ме е да не взема някоя и да почна да я правя.Знам ,че с втората употреба гаранция няма.Но моля поне ме насочете това ли е двигателя на Хонда ,печелил приза двигател на годината /не помня за коя беше. Идеята е да вози четиричленно семейство,с много багаж поне 3-4 години.Няма да се ползва в пресечени местностти.Не ми изглежда кола която ще се разскърца лесно по нашите пътища,ама дори не съм я тествал.Сега не мога да изредя всички въпроси които ми идват на ум,но моля ,кои каквото знае :разход,окачване ,двигател,специфични повреди,какво да гледам катокупувам. Много ви благодаря!
  4. Здравейте , моля ако въпросите които задавам са дискутирани ,кажете къде да прочета.Нов съм във форума . Нямал съм никога автомобил с марката Хонда ,още повече такъв вид.Мисля да си взема дизел CR-V 2005-2007 г.Не съм решил твърдо.Нов внос по възможност от Германия. Моля ви за обективно мнение на собственици на такъв автомобил ,които са минали поне 50 000 км.Не знам нищо за специфичните слабости на конкретния двигател.Имал съм три дизелови автомобила и знам ,че са по капризни и по-скъпи за подръжка.На мен обаче ми харесват повече.Да ви кажа старх ме е да не взема някоя и да почна да я правя.Знам ,че с втората употреба гаранция няма.Но моля поне ме насочете това ли е двигателя на Хонда ,печелил приза двигател на годината /не помня за коя беше. Идеята е да вози четиричленно семейство,с много багаж поне 3-4 години.Няма да се ползва в пресечени местностти.Не ми изглежда кола която ще се разскърца лесно по нашите пътища,ама дори не съм я тествал.Сега не мога да изредя всички въпроси които ми идват на ум,но моля ,кои каквото знае :разход,окачване ,двигател,специфични повреди,какво да гледам катокупувам. Много ви благодаря!
×
×
  • Създай нов...