Jump to content

meraklii4o

Фен
  • Мнения

    3
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

-4 Poor

Относно meraklii4o

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Пол
    Мъжки
  • Място
    sofia
  1. Тоест излиза турбо 3 бона преправка глава и т.н. пак 3 бона и накрая излиа че евтиното съживяване е Х23 който едвали струва повече от 1000 лв ??
  2. Хайде колегата с турбото да сподели какво е сменил колко пари е излезнало и знае ли се колко коня е извадила ? Според мен всеки по кадърен майстор ще изработи турбо колектор за един ден и не срещу кой знае колко пари, турбо втора рака е 100/200лв кулер 100-тина да не говориме че кулер от дизел 20-тина лева по скъпото според мен е меките връзки но и там ако не се търси визия може да стане и с по някои стоков маркуч пак от дизел пак за без пари... Остават дреболии за докупуване още 200лв и накрая по моя преценка сметката няма да е 1000 лв ами по скоро около 500/600лв разбира се ако не ходим на майстори и т.н. а аз лично ако ще турбинирам ще правя всичко каквото мога сам защото все пак нали това е кефа да си си го направил сам.. Теми подробни за монтаж на търбо хиляди тоест всеки може сам трябва 2 дена четене и инструменти. И все пак не съм правил по скоро съм чел питал и виждал правени коли, на мен лично от доста време ми е мерак да направя някоя кола единственото което ме спира в момента е че не си падам по каране на право аа с турбо кола с предно предаване май остава прави отсечки и нищо друго ... Предполагам че всеки с такава кола и този мотор би искал турбо но не говориме за кола за състезания драгове и т.н. едвали е толкова трудно да се настрои кола която с турбо да стане да речем към 200 коня. Съгласен съм че за истинска работа 10 000 хил. лева даже биха били малко но едвали след 10 бона ще се искат 200 коня по скоро поне 500 Много бих се радвал ( и не само аз предполагам ) някои да даде малко по подробно колко излиза като цена и като цяло всички нйе който не знам е и не сме правили все още да велезем малко по в час.
  3. Всичко хубаво ама защо никои не сподели как се държи този двигател с едно турбо ? Говориме до 0.5 бара налягане което според мен са 50/70 коня от горе и не е проект за 1500лв ? И аз имам явно Ф20 двигател първа хонда ми е не знам още кой какъв е ама всеки вика хонда ли е двигателя е здрав бърз ии държи много на тунинг а тука тоя 133 коня го изкарахте се едно е 1.0 3 цилиндъра на метан ?? Да не говорим че дори и малко аванс на този мотор предполагам ще помогне малко поне едно магаре може да добави Ии по темата хайде някои да каже как е с турбо а не имена от филми и други мотори и тн ??
×
×
  • Създай нов...