Jump to content

KRiS_KN

Фен
  • Мнения

    122
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от KRiS_KN


  1. Дано лъжат по-малко от досегашните собственици. Многократно съм бил свидетел на свади в търговските им мрежи. Как един 70+ годишен човечец има 80лв за мобилен интернет и как недоклатена лелка, го зарибява на всичкото отгоре да си купи и флашка! Лично съм ходил да си проверя дали имам нова издадена фактура, служителят ми казва че нямам, но ако желая мога да платя......... Натам ще остана безмълвен!!!


  2. Кой е колегата с шатъла и рекса на ремърке,който видях в събота до Калофер на баира със завоите ? 

     

    Drone, тоя колега беше и на събирането в Дупница :) Друго си е да си возиш две хондички едновременно

     

    Всъщност това е Венци Доктора. Приликата в помраченото съзнание е доста  голяма, само че човека кара рекс, а мойта е 4ка. :D

     

    Публикувано изображение

    Публикувано изображение

    • Нагоре 2

  3. Не че съм особено запознат с К-сериите, но определено ми представляват интерес. По чуждите форуми са известни конверсиите К24 блок с К20 глава, алтернативен вариант са поне валове от К20-ка! Ще следя темата с интерес! Успех!

    • Нагоре 1

  4. Първо поздрави от другата България (гръцко).Аз лично бих се израдвал и на вървящ форд таунус. Това че някои не могат да преживеят загуба е техен проблем! След мнението на колегата Fir3 прочетох доста смислени изказвания, (които доказват че сме евлолюирали над баваристите)! И ще се обърна към него, че винаги съм готов да застана на чертата! И да не съм офф с шатъла бих фабия 1.4 mpi, с включен климатик и на газ. :D

    • Нагоре 1

  5. Мармот, мойта кола се прави за завои, тя е с 3 градуса страничен и 5.4 надлъжен. На драг се пускам да начешам крастата и да видя до къде съм я докарал, но тия 160 коньови Б16 имат тия коне и никакви нютони в некакъв диапазон от 100 оборота, така че за мен Д-серията си остава в пъти по-оправдан проект! Добре а двата старта,с червената 5-та, как ще ги коментираш, щото тя не беше никак сток, включително и от към килограми? Пак ти казвам че в Кн има ЦРХ, Д16 втек, който с настройка за писта, според мен ще влезе в 13ките!

     

    П.П И доста от Б16ките са със шпер, нещо за което ако имам парички ще има още да ревете.

    • Нагоре 2
    • Надолу 2

  6. Има една червена 205-ца миналата година на Калояново излизаме на правата и викам сега го отстрелвам и докато погледнем къде, вече ми беше на вратите и ми направи черта, после в бокса разбрах че е 3.0 v6.

    И все пак да не съм оф:

    До 110 вървя Х с бмв 335 дизел с 2 турбини. :D

    • Нагоре 1

  7. Изчетох доста мнения и бях изумен от крайно глуповати коментари до изключително смислени такива. Човек, който има намерения да купува подобен автомобил, принципно е на ясно с това какво иска. Тук без да се обиждат колегите с 5те генерации, в црх 2/сивик 4 има много повече дух, най-просто защото те са основоположниците, а пък и с всеки изминал ден стават по-екзотична гледка. Така че колега, щом ти е да возиш момата и да си правиш кеф, смело се мяткай на някой читав екземпляр.П.П Колкото до лов/риболов джигитайците са го измислили казва се Сивик Шатъл :D

    • Нагоре 1

  8. Сложих климатик на Шатъла, всичко си дойде на мястото, не очаквах да е толкова лесно, само 5 букси се включват и тръгва, но забравих да взема ролка и ми се наложи малко "побългаряване"... :biggrin:

    Публикувано изображение

    Публикувано изображение

    • Нагоре 1
×
×
  • Създай нов...