Jump to content

talasam

Фен
 • Мнения

  20
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

4 Neutral

Относно talasam

 • Ранг
  Начинаещ
 • Рожден ден 31.08.1973

Profile Information

 • Кара
  Хонда Акорд 7 ген.
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  София
 1. Браво на колегите, които считат, че катализатора се ПОДМЕНЯ, а не премахва. Очевидно "тарикатлъка" излиза по-скъпо и борбата човек трябва да я води на ментално ниво със себе си.
 2. Здравейте колеги! Знае ли някой колко събира автоматика на "Акорд" 2004г.? Решил съм да сменя маслото изцяло с машина. Благодаря Ви.
 3. Колега не смятам, че дизайна има общо с вибрациите. Аз се мъчих цяло лято с "вибрационен" пробем и когато смених гумите всичко се оправи. Искам да кажа, че всичко има значение, дори компромиса с едни тъпи гуми може да е проблем. Гумите бяха "COOPER" изхвърлих ги с удоволствие почти нови. Нервите ми се скъсаха докато се разбере, че е от тях. На баланса всичко наред, но се оказаха фабрично криви. Все едно. В момента във всички диапазони на скорост вибрации няма.
 4. Регулатор фарове

  Понеже търся тази част по моргите, от отговорите на продавачите разбирам, че само моделите с ксенон имат автоматично регулиране, защото другите, на които колите са без ксенон ми отговарят, че такава част няма монтирана.
 5. Регулатор фарове

  Разбрах как изглежда, благодаря.
 6. Здравейте колеги! Наскоро смених задни дискове и накладки и майстора ми каза, че било счупено кантарчето за регулиране на фаровете, което се намирало някъде отзад и фаровете ми стояли в една позиция. И е така, защото се случва да ми мигат насрещните водачи въпреки, че карам на къси светлини. Знае ли някой как изглежда това "кантарче"? Опитах по морги да питам, но нещо не се разбираме. Опитват да ми пращат моторче, а май не става въпрос за това. Ако някой може да помогне с някаква схема или снимка............Опитах да търся в нета, но нищо не намирам. То и не знам какво точно търся де, а не ми се връща при майстора да я качваме пак на подемник.
 7. Проблемът е РЕШЕН. Един от съфорумците по-горе го е познал. Оказа се, че проблем има в накладките. Имат някакви "............. пъпки", които пречат на буталото да се прибира както трябва. Просто се изпиляват и всичко е наред. ВСЕКИ, КОЙТО СМЕНЯ ЗАДНИ НАКЛАДКИ /НЕОРИГИНАЛНИ/ , ДА ГЛЕДА ЗА ТЕЗИ "ПЪПКИ" И ДА ГИ ПРЕМАХВА ПРЕДВАРИТЕЛНО. Поздрави на всички и благодаря на отзовалите се. Имаше полза.
 8. Незнам от каква сплав е, но взехме втори апарат от морга. Монтажът на новите части е от миналата седмица. Частите са от "Имахижу", не знам каква марка точно, но дадох около 300лв. Купихме и нов маркуч за проблемното колело. Днес пак я оставих и съм казал на майстора това, което прочетох от Вашите съвети. Като има резултат, ще пиша.
 9. Не знам вече. Благодаря на всички, които се постараха да помогнат. Ще обикалям по сервизите, ако го оправя, ще кажа какъв е бил проблема.
 10. Апаратът е сменен, наистина "набих" много пари, майстора ми не е вчерашен. Каквото му е по силите направи, но и той вдигна ръце вече. Не показва грешки компютърът.
 11. Не, от спирачките е защото съсипа вече един комплект нови дискове с накладки. А ако продължава и лагера ще замине, като му изтече греста. Отчаях се с тая простотия вече. Може ли да е от спирачна помпа или модула на "АБС" някой имал ли е такива ядове.
 12. Да, ръчната спирачка също е елиминирана като проблем. Колата е комби. Знам, че ръчната е с челюсти, но и това не е.
 13. Здравейте, имам нужда от съвет. Загрява задно ляво колело и нищо не помага. Смених всичко отзад - дискове, накладки, буталца на апаратите, водачи, всичко изчистено с нови гумички и т.н., смених и спирачни маркучи, спирачна течност и пак загрява. Има ли някой идея какво може да е.
 14. двд за навигация

  Може би грешно отправих питането. Търся навигационен диск, не самото устройство
 15. двд за навигация

  Търся ДВД за навигация за Акорд 2004г. срещу заплащане. Опитах да свалям файлове и да записвам, но нищо не се получава. Може ли да помогне някой.
×