Jump to content

Николай Стоев

Фен
  • Мнения

    4
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

16 Neutral

Относно Николай Стоев

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    Accord Tourer
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Варна
  1. Нямам достоверна инфо с каква цел е бил откраднат. Само мога да предполагам... мисля си, че временно е бил скрит на мястото където го откриха полицията. Щетите са незначителни на пръв поглед но предстои смяна на ключове, работа по електрониката и така. Не знам още какво точно следва до момента преди да го паркирам пред нас. Може би ще вдигна застрахователната сума , ще помисля за допълнителна защита или евентуано да го заменя с друг по невзрачен и не толкова екзотичен автомобил.
  2. Днес мисля, че се случи чудо. Колата бе открита и след много перипетии и оффроуд вече е на сигурно място. Утре продължавам с полицаите и застрахователите. Единствен принос за намирането на автомобила има ПОЛИЦИЯТА. Днес се убедих, че сред тези хора поставени да работят в мизерни условия има наистина професионалисти, които знаят как бързо и адекватно да действат.Благодаря на всички които са се оглеждали и са били готови да ми помогнат в намирането на автомобила.Поздрави!
  3. Пуснал съм обяви в още два посещавани форума....но...за сега нищо
  4. Здавейте! Тази сутрин разбрах, че снощи или по някое време през ноща, колата ни е открадната. Направил съм всичко, което е необходимо да се прави по отношение, полиция, застрахователи и т.н. Автомобила е много рядко срещан и има някакъв шанс ако някой го забележи и съобщи да си го върнем. -Хонда АКОРД турер (КОМБИ), модел 2009г (последен модел) -БЯЛ цвят -бензинов двигател, ръчна ск.кутия От този модел в БГ има около 6-7 автомобила, а в бял цвят само един (поне докато не го пребоядисат), така че ако го забележите някъде моля да уведомите на тел 112 или да ми се обадите 0888777830 - Николай. Автомобила е откраднат във Варна, но ако е все още в града, то по някое време вероятно в друг цвят ще напусне града/страната. Ето как изглеждаше: Благодаря предварително
×
×
  • Създай нов...