Jump to content

voda4a71

Фен
  • Мнения

    6
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от voda4a71

  1. Взех полуоската и карето точно от някой от тези малките магазинчета. Там ме прати мой приятел. Изпълниха поръчката за два дена.
  2. За съжаление губи ми се телефона на самия магазин, но имам тел. на моя познат, който работи или е ортак там казва се Николай -0888254199. Може да кажете, че Георги от Айтос ви го е дал. Ако има някакъв проблем мога да съдействам. Моя тел. е 0898791008
  3. Взех ги от един магазин в Бургас. Нямам идея дали има име магазина.Мой приятел ме свърза с продавача. Мога да намеря тел. за връзка ако те интересува.Магазина се намира до КАТ- Бургас.
  4. Стана ясно , че е доста трудно да се намери читава предна полуоска. В 90 процента от случаите при обаждането ми на дадена обява отговорът беше-няма. В останалите случаи това което се предлагаше беше доста изгнило или на цена 250лв но няма как да видиш в какво състояние е. Принудих се да взема нова полуоска и отделно вътрешно каре също ново. Цената на която ги взех е полуоска-140лв и каре-127лв. При демонтирането на старата се оказа , че шлиците на полуоската и карето са износени и ръждиви. Маншона на карето беше здрав но при свалянето му изтече вода незнайно как влязла там което сигурно е допринесло за корозията и превъртането на шлиците. При издирването на части съм направил около стотина обаждания на частни обяви и по автоморги-това е само за статистиката. За сега колата се държи добре.
  5. Здравейте. Спешно ми трябва информация за полуоска за ЦР-В 99г. 147кс. предна лява. Интересува ме дали има разлика между 147 и 128кс. Също така дали имат разлика и с тези с десен волан. Вчера шлищите превъртяха в карето и от търсенето по обяви стана ясно , че полуоските са проблемно място и трудно се намират. Намерих от Хонда 128кс. но си нямам идея дали е същата. Ако някой е запознат и сподели ще бъда много благодарен.
×
×
  • Създай нов...