Jump to content

Bob Sungera

Фен
  • Мнения

    10
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно Bob Sungera

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Пол
    Мъжки
  • Място
    brussels
  1. Един интересен линк по темата - http://www.auto-decibel-db.com/ Ако някой замери ще съм му благодарен.
  2. Привет на всички! Обмислям 1,8 ivtec, но едно от нещата който ме спират е шума. Имах 1,5 6та генерация и едно от нещата който ме дразнеха е шума. При 120 в купето не се чувахме. Въпроса ми е подобрена ли е драстично шумоизолацията? Някои може ли да замери в децибели. Знам че зависи много от гуми настилка и тн, но поне да сравня със сегашния си автомобил. Мерси предварително.
  3. да не пускам нова тема, мислите ли че филтъра от линка става за D15Z6 ek3http://www.knfilters.com/search/product.aspx?Prod=RE-0810
  4. Ами да и аз от това което четох има разлика само с d16y8. Тоест леко се обезмисля смяната за d16z6. А някой с впечатления от разни skunk , edelbrock заслужават ли си 500+ лева? А по принцип d15z6, наистина тругва най много от скорости и изпискателна. А на d16z6 ма колко оборота е е при 120? Ще зема да си сглобя къстъм кутия!
  5. ами пише че е стоял на Сивик 99 - тоест Д серия и че не е на опрделена марка а е правен по поръчка което би обяснило по странната му форма. Ама по принцип май става а?
  6. Някой има ли идея дали на Д серрите гърнетата са заменяеми за различните мотори. Въпроса ми е дали мога да сложа е тва в линка долу на 1,5 ЕК3 http://www.2dehands.be/auto-onderdelen-accessoires/autoaccessoires/uitlaten/uitlaatlijn-civic-1-6vti-104401063.html
  7. Колеги видях че един такъв колектор се продава, да питам някои дали ги е правил. Какво точно е нужно, сменят ли се датчици, вакуму нещо? Интервенцията сложна ли е? А какъв резултат може да се очаква? Гледам че на разни Edelbrock им дават с около 4-5 коня отгоре на стоков автомобил.
  8. А има ли отбор който да се вижда някъде от където да си тече, примерно над гумата или нещо такова. При мен явно е запушен, защото като лисна вода на стъклото, и като отворя вратата виждам как водата минава от вътрешната страна на калника.
  9. Привет, Нов съм тук, наскоро си взех D15Z6 EK3. Искам да ви питам, от къде би трябвало да се оттича водата от предното стъкло, защото при мен слиза през вътрешната страна на калника, след което се стича в малка квадратна дупчиц,а която се вижда като се отвори вратата и води някъде към прага на колата. На други коли знам че се стича накъде около калника, Довечера ще пробвам да кача някоя снимка за да се види нагледно. Ще се радвам някой ако знае нещо по темата.
×
×
  • Създай нов...