Jump to content

Xak3p40

Фен
  • Мнения

    8
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно Xak3p40

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    Civic 6gen Hatch
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    гр.Варна
  1. Колеги, възможно ли е от пренатегнати изпускателни клапани колата да вдига температура в топлите месеци САМО на дълъг път. В града перката си включва и охлажда нормално. П.С. Пиша в тази тема, защото темата за реглажа на клапаните е заключена.
  2. Колеги, тъй като не можах да намеря по подходяща тема, ще пиша в тази. Имам ето този вид диодни афтърмаркет стопове, купени втора ръка като естествено продавачът ми спести факта, че левият стоп е отварян и повторно залепян и, че едно от диодчетата му не свети, но както и да е, това го прежалих. Проблемът ми е, че от няколко дни на същия този ляв стоп габаритът му не свети както трябва, а свети много по-слабо от десния. Като размърдам кабелите започва да премигва леко, но не светва изцяло, а изгасва и светва слабо. Проверих всички връзки по кабелите и ги изолирах наново, тъй като предния собственик ги е направил да светят като на ЕК9 - заедно със габаритът за мъгла (с него няма проблеми). Въпросът ми е къде би могъл да бъде проблема и по какъв точно начин се разглобяват този тип стопове. Ще се налага ли да разлепя стъклото с горещ въздух, за да достигна до диодните платки, защото винтчетата, които са отзад доколкото виждам само отделят рефлекторите от основата на стопа? Дайте съвет как да действам, защото стоповете са хубави и не ми се слагат пак оригиналните.
  3. Аз ли нещо не разбирам или моя разход и супер голям? Японски хеч D14Z2 в последно време каран 80% извънградско за точно 1179км ми изгори 105.83литра газ т.е точно 8.97л/100км. Каране извънградско 100-120, в града (Варна) 1-2 пъти да съм попадал в задръстване. Естествено останах доста доволен сравнявайки го с Прелюда, който не ми е падал под 10 извън града. Обаче сега като чета тия невероятни числа от рода на 6-7 газ извънградско не мога да разбера къде е проблема? С ГИ Ловато съм, настройка ли ми трябва? И тези всичките стойности са при празна кола, без да возя никого!
  4. ООООК, ще поумувам още малко и ще ги сменям
  5. А относно марката АТЕ какво ще ми кажете, защото двама-трима познати със Сивик ми я препоръчаха..?
  6. Колеги, имам задни накладки за смяна - Прелюд 5 , 2.0, 133 коня. Откъде ще е най-добре да си ги поръчам и каква марка ще ми препоръчате? И какво значение има дали ще са с "акустично предупреждение за износване" или с контактен датчик, тъй като досега нямам сработил датчик предполагам, че трябва да са от първия модел? П.С. Ако вече има такава тема, съжалявам, но не я намирам
×
×
  • Създай нов...