Jump to content

Dormil

Фен
  • Мнения

    8
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно Dormil

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Пол
    Мъжки
  • Място
    София
  1. Да то така ще стане реално регистрацията и ходенето до КАТ с репатрак. Реално собственика/продавача каза, че няма проблем да му дам парите да ми даде документите и да ме прати в кат. А на въпросът ми за оглед в сервиз или нещо от този сорт каза че не му се занимава да я кара напред назад с репатрак и ако искам да водя някой да я гледа (нали се сещате на място какво може да се види...) Ще я видим доста е съмнителна.
  2. Явно няма информирани колеги как да проверим дали колата е легално внесена в България. Благодаря все пак, ще карам на късмет май
  3. Благодаря много за мненията. И мен колата ме грабна, единственото притеснение е тая пуста работа с прехвърлянето и това да не се окаже крадена, защото тогава ще остана с .... Ако има някой компетентен как стоят нещата и има начин да проверим реално от каде идва и някаква история... ( освен в кат че там пак ще е дърво) наистина ще съм му много благодарен. Иначе за цената аз вече я спазарих на 4200 но съм почи убеден, че ако утида с 4к кеш ще ги лапне. Все пак му е за продан и колкото по -бързо, толкова по - добре.
  4. Привет, селото е Войнеговци. Аз вече ходих да я гледам. Изглежда добре наистина. Двигателя го гледах не видях нищо притеснително, хубавото е че не видях паежини което е задължително почти за всяка кола в автокъща (или пкне тези които съм гледал досега) Има си стикери с информация за сменени масло филтри и ангренаж, но както написах и аз мога да си ги залепя. Малко ниска ми се струва цената.П.П друго което имам е VIN( SHHCG8570XU002591) според който колата е слязла от поточната линия 99г което е странно също ... много ме съмнява дали не е крадена.
  5. Привет, искам да си купя нова кола. Към момента съм се спрял на модел Хонда Акорд задължително бензин с ръчни скорости. Днес ходих да погледна един екземпляр, но това което ме притеснява е невъзможността да я закарам в сервиз и респективно че е нов внос и няма да има прехвърляне а до колкото разбрах от продавача, ще мине през КАТ и от там директно се регистрира на мое име. Не съм достатъчно запознат с цялата схема на кола нов внос, но идеята да е вкарана от Германия на името на тираджия/шофиор който дори няма да видя и няма да се разписва никъде малко ме стряска. Като цяло бих искал да помоля за мнението ви за този автомобил -> http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11310631754246123&f1=details не съм добре запознат с модела, така че всичко ще е от полза като коментар. Дори бих искал да помоля ако има колега с този модел да го заведа да я погледне... като разбирасе ще почерпя. Идеята е че до колкото я разгледах, колата не е карана много и си е поседяла и преди да се вкара в България. Друго притеснително е че се намира на една вила в село до София. Иначе си работи/пали дори климатроника духа прилично има си "стикери" с информация кога какво е сменяно, което разбирасе винаги може да се подправи. Ще се радвам да споделите какво мислите, и разбирасе още повече ако има желаещ да асистира при избора. Благодаря предварителноПоздрави
×
×
  • Създай нов...