Jump to content

botlik3

Фен
  • Мнения

    153
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от botlik3


  1. Здравейте, бобината ми изгоря и от 4 дни не мога да намеря нова по магазините за авточасти. Вече на 4 места ходих и на всичките по каталог излизат някакви бобини, които не приличат на моята и няма да паснат. Единственият ми вариант в момента е да купя цяло делко на старо, но ми се искаше да сложа нова. Има ли някой, който я е сменял къде я е намерил?

    Колата е шеста генерация хеч - 1998г.


  2. Не съм служител на нито един оператор, но съм на твърдото мнение, че човек трябва да чете какво подписва. В случая не е цитиран никакъв закон за неустойката, а е написано черно на бяло. А и Виваком не са в правото да коментират неустойките на конкуренцията. Съгласен съм, че 1200лв не са малко пари и е неприятно да се платят, но Глубул, колкото и неприятно да звучи, са си в правото да искат неустойка.


  3. Така, както е казал колегата точно над теб. Сваляш таблото, подлагаш вестник отдолу и облепяш с хартиено тиксо, така че само стрелките да са над вестника. Много внимавай, когато го слагаш и махаш, защото стрелките са доста крехки и могат да се счупят. Минаваш 2-3 ръце и си готов. А и ще има достатъчно спрей и за разни приятели и познати :)ПС: не ги демонтирай и мърдай, защото са калибрирани и после може да не работят като хората.


  4.  

    Поздрави за Трънчо (поне си мисля, че беше той) вчера на охлюва в Русе и на колегата с четвъртата генерация на влизане във Варна пак от вчера.

     

    Бре, колега, какъв цвят беше 4тата генерация ? Едно на ръка, че него ден си навъртях бая километри из Русе, и другото, има друга четвърта генерация( като изключим тази на Никито, която плажува по морето) в града ли ? Въпреки, че сигурно не съм бил аз поздрави! Публикувано изображение

     

    Беше сива със стикер на 5Zigen на предното стъкло.

    Трънчо, в последния момент те познах (заради джантите :D), но късно се сетих да спра. :/

     

    Поздрави и за колежката с красивата зелена пета генерация на кръстовището на Сливница и Пирин. :)


  5. Сума ти варненци отидоха в Русе за празниците, а аз не можах да се прибера.. Но както и да е :)Поздрави и на колегата с черния матов Прелюд с две гърнета пак пред общината. Много добре изглеждаше!


  6. Не че нещо ама точно темите за D13-ките са най-интересните във форума... Не се набиват кой знае колко пари, а резултата и удоволствието, което доставя колата след това са несравними. С Б серия всеки може. ;)

    • Нагоре 3
×
×
  • Създай нов...