Jump to content

Янушев

Фен
  • Мнения

    315
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от Янушев


  1. Колега на мен на 5-та генерация ми се получи почти същия звук.Разглобих пластмасите под волана и видях че пластината която контактува с волана за клаксона беше набрала много боклуци.Почистих я и спря.При теб може да е същия проблем.


  2. Така и така е отворена темата за ремонта. При мен са за смяна маслените сегменти. Долу горе какви пари този ремонт. 

     

     

    Абсолютно е гарнитура. Тоя път го минавам и аз сега. И не само аз. Като е топла и изпуска и набива във водата и я изхвърля, но си имаш охлаждане и не го разбираш, щото не може да изхвърли цялата вода. От там като спреш вече се отразява, но перката спасява ситуацията. 

    Ремонта не е много пари. Аз сега ми сменяват гарнитурата / към 150лв работа / , гарнитура още 60-80лв / утре ще разбера кое и как / , шлайф на глава с гумички и т.н. към 120лв, ремък, ролка и водна помпа почти тотал още 150лв и нещо непредвидено още 40-50лв. и смятай сам. А ти имаш и сегменти още към 150лв. допълнително работа, лагерите не се знае надолу как са, цилиндрите дали са здрави, че хонинга ти е към 30-40лв на цилиндър / бях разпитвал информативно майсточето, че ми е френд / и т.н. 

    Сам си предцени, но едни 800лв трябва да ги имаш. 


  3. Наистина 1100лв е твърде голяма сума. И 200лв за шлайф ???? Къде го има това? Допитай се и до други майстори,но наистина Фена е твоя човек.Не си струва да си продаваш колата заради такъв ремонт,и такива "майстори".


  4.  

    Защото е карана много километри на газ.А в Италия не си обслужват двигателите навреме.И ако не са регулирали клапаните на 20х както трябва,двигателя ще е много зле.Търси Хонда карана само на бензин от Италия.

    Аз такава си взех от Италия 1.6 Без газово на 143 000км 2003година модел 4врати . за 7 бома преди 3 месеца. И съм много доволен

     

    Но е без газ,което е предимство!


  5. Имам в предвид че до преди два месеца независимо от външната температура винаги е достигала една работна температура.Стрелката заковаваше точно на средата.А сега сякаш работи недозагряла,пък навън си е топло.Ако примерно термостата не отваря напълно си мисля че ще грее,а тя обратното не стига предишната си работна температура.

    Да,но ако е заседнал отворен,по трудно ще стигне работната си температура.Смени го по добре.

×
×
  • Създай нов...